Σάσα Σταμάτη – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βρέθηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο μετά την κόντρα! [pics]


Μετά τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους για την παλιά ιστορία της μήνυσης στην εκπομπή Oh lala, η Σάσα Σταμάτη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, βρέθηκαν να διασκεδάζουν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο αλλά φυσικά σε άλλη παρέα!...Να θυμήσουμε ότι η Κωνσταντίνα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Σάσας και στον Παναγιώτη Τάτση και είπε για το θέμα της μήνυσης που είχε κάνει στη Σάσα: «Είχε γίνει η ιστορία με το Πρωινό και επειδή κατά τη γνώμη μου αυτό είχε ξεπεράσει κάθε όριο, κι επειδή η οικογένειά μου είχε στενοχωρηθεί πάρα πολύ, δεν είχα άλλο τρόπο από το να κινηθώ δικαστικά που δεν ήταν και το καλύτερό μου. Δεν ζήτησα κάποιο χρηματικό ποσό, αυτά τα ορίζουν οι δικηγόροι, μετά τα δικαστήρια… Δεν ήταν χρηματικός ο λόγος που το έκανα. Πήγα για την αξιοπρέπεια και την υπόληψή μου, δεν πήγα για το οικονομικό.Μπορεί να ήταν παρατραβηγμένο, αλλά δεν ήξερα άλλο τρόπο τη συγκεκριμένη εποχή. Αν συνέβαινε τώρα, δεν νομίζω να το ξαναέκανα γιατί είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο. Η Σάσα δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Σάσα μου, δεν είδα καμία κλήση σου. Θα σου γράψω το τηλέφωνό μου μήπως έχει γίνει κανένα λάθος, να της το δώσεις»

Από την πλευρά της η Σάσα Σταμάτη είχε απαντήσει από τον αέρα της εκπομπής της: «Εγώ είχα σκοπό τώρα να το τελειώσω το θέμα. Να πούμε δηλαδή πως ότι έγινε, έγινε. Αλλά επειδή βλέπω ότι όντως υπάρχει μια ειρωνεία, όταν εμένα μου ήρθε μια αγωγή 500 χιλιάρικα κι επειδή έχω κι εγώ πατέρα και μητέρα με προβλήματα υγείας, τα οποία δεν θεραπεύονται… Ήταν οι άνθρωποι αγανακτισμένοι και μου έλεγαν “τώρα τι θα κάνεις;”… Γιατί αν δεν έχεις να πληρώσεις, πάνε σε κατάσχεση μετά, αυτοκίνητο, σπίτια… Και δεν είμαστε τίποτα πλούσιοι. Οπότε, πήρα τηλέφωνο γιατί ήθελα να τα βρω, γιατί δεν είχα και λεφτά. Την έπαιρνα τηλέφωνο, δεν το σήκωνε και της έστειλα μήνυμα. Μου απάντησε και τα έχω τα μηνύματα.Αλλά θεωρώ ξεφτίλα να κάθεσαι να δείχνεις μηνύματα στην τηλεόραση»

Μετά από αυτά οι δυο κυρίες διασκέδασαν στο closing party του Αθηνών Αρένα με τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα! Οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα γιατί απλά δεν έτυχε να συναντηθούν αλλά σίγουρα αντάλλαξαν βλέμματα!Η Σάσα στο καμαρίνι του Αντώνη ΡέμουΗ Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΗ Σάσα Σταμάτη με την συνεργάτιδά της Τζώρτζια Γεωργίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »