Υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κορινθίων από το ΣοφικόΥποψήφιος για τη ΔΗΜΤΟ Δήμου Κορινθίων θα είναι σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Solygeiablog.gr , ένας νέος ηλικιακά, αλλά έμπειρος στα κομματικά πράγματα,  από το Σοφικό...


Ο Χρίστος Ρωτίδης έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της παράταξης και στην κρίση των μελών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, για την νευραλγική θέση του Προέδρου της Δημοτικής Οργάνωσης του Δήμου Κορινθίων.


Στο πρόσωπο του Χρίστου Ρωτίδη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκει ένα νέο άνθρωπο που ενσαρκώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα στελέχη που θα στελεχώνουν τον κομματικό μηχανισμό. Είναι νέος, δραστήριος, εργατικός με φρέσκες ιδέες και κυρίως ικανός να ενώνει την βάση του κόμματος.


Με το χαμόγελο και την ευγένεια που τον διακρίνουν έχει την ικανότητα αλλά και την εμπειρία να πάρει επάνω του την οργανωτική  προσπάθεια του κόμματος, να λειτουργεί ενωτικά για τα παλαιά μέλη του κόμματος αλλά και να διευρύνει την βάση αφού είναι συμπαθής σε όλους τους πολιτικούς χώρους.
Η υποψηφιότητα του Χρίστου θέτει ψηλά τον πήχη και για τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, γεγονός που λειτουργεί θετικά για την παράταξη.


Το solygeiablog.gr χειροκροτεί την υποψηφιότητα του "δικού μας" λόγω καταγωγής Χρίστου.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »