Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι η παράταξη η οποία ενώνει όλους τους Έλληνες (φωτό)
Μήνυμα κατά κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού έστειλε τη Δευτέρα η ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στελέχη του κόμματος να παίζουν σε φιλικό αγώνα...ποδοσφαίρου με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάν Πασσέ (Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομ).

Σε δηλώσεις του ο Kυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως η ΝΔ είναι η παράταξη η οποία ενώνει όλους τους Έλληνες, μία παράταξη η οποία, όπως είπε, και για τα ζητήματα των Ρομά έχει μία πολύ συγκροτημένη προσέγγιση, την οποία σε κάθε ευκαιρία έχουμε τη δυνατότητα να τη συζητούμε με τους εκπροσώπους της.

"Σήμερα, όμως, δεν ήρθαμε να συζητήσουμε αυτά. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να στείλουμε με αυτό τον τρόπο κι εμείς το δικό μας μήνυμα κατά κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού" τόνισε, προσθέτοντας πως χρειάζεται συνεργασία ολόκληρης της κοινωνίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά πάνω απ' όλα, αυτό το οποίο χρειάζεται είναι, όπως επεσήμανε, να "σπάσουν" οι προκαταλήψεις, τα ταμπού και τα στερεότυπα.


Στον αγώνα συμμετείχε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με τον κ. Μητσοτάκη να τον χαρακτηρίζει ως τον "πυλώνα της ομάδας".ΠΗΓΗ:skai.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »