Η Μυρτώ Αλικάκη σχολιάζει τις υποκριτικές ικανότητες του Ντάνου!Στο στόχαστρο ηθοποιού μπαίνει για ακόμα μία φορά ο Ντάνος...
ή Γιώργος Αγγελόπουλος, αν προτιμάτε, αυτή τη φορά από τη Μυρτώ Αλικάκη η οποία μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού Επιτέλους Σαββατοκύριακο.

«Καταλαβαίνω πάρα πολύ τις αντιδράσεις των συναδέλφων μου που νιώθουν ότι σε μια εποχή που είναι λίγες οι θέσεις και οι δουλειές στην τηλεόραση έναν σημαντικό ρόλο τον παίρνει κάποιος που δεν είναι ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να τον κρίνει αυτή τη στιγμή. Θα τον κρίνει ο καιρός. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος μη σπουδαγμένος ηθοποιός που παίζει σε μια ταινία ή σε μία σειρά ή ακόμη και στο θέατρο». Η ίδια αναφέρθηκε και στα όσα έχουν συμβεί με το Mega λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είμαι πολύ συναισθηματική με κάποια πράγματα. Αν ένα κανάλι είναι να κλείσει, θα κλείσει. Για μένα δεν υπάρχει ένα κανάλι ως ιδέα, υπάρχει ένα κανάλι ως άνθρωποι. Δεν με πειράζει που θα τελειώσει η ιδέα του Mega, με πειράζει που ένα σωρό άνθρωποι δεν θα έχουν ένα επαγγελματικό σπίτι.».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »