Μπράβο και πάλι μπράβο. Ξεκινά ο παιδικός σταθμός στο Σοφικό.






Η υπόσχεση που είχε δώσει ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Χατζής για την κατασκευή παιδικού σταθμού στη Σολυγεία γίνεται πραγματικότητα...



Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το solygeiablog.gr από τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Χατζή,  υπεγράφη η σύμβαση με τον εργολάβο για τη  κατασκευή του πολυπόθητου παιδικού σταθμού στο Σοφικό, που αναμένεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων ολόκληρης της Σολυγείας. Το έργο προυπολογισμού 300.000€  θα χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από χρήματα του Δήμου Κορινθίων.


Ο παιδικός σταθμός αναμένεται να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα της περιοχής και να αναβαθμίσει κάθετα την ποιότητα ζωής των νέων ζευγαριών που εργάζονται και δεν έχουν που να αφήσουν με ασφάλεια τα παιδιά τους προσφέρει στα παιδιά έναν ευχάριστο και δημιουργικό χώρο.


Ιδιαίτερη μέριμνα έχει ληφθεί ώστε ο χώρος όχι απλά να πληροί όλους τους κανονισμούς ασφαλείας, αλλά να αποτελέσει πρότυπο και για την κατασκευή και άλλων παιδικών σταθμών στα όρια του Δήμου Κορινθίων.






Το έργο αυτό έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη παράδοση σε χρήση της παιδικής χαράς στο Σοφικό η οποία κατασκευάστηκε με υλικά από το παλιό νταμάρι καθώς και στην προσφορά της μάνδρας οικοδομικών υλικών του Δημητρίου Γκεζερλή. Να σημειωθεί μάλιστα ότι το συγκεκριμένο έργο εκτελέστηκε στην πραγματικότητα χωρίς κόστος, αφού την κατασκευή ανέλαβαν υπάλληλοι του Δήμου.


Το solygeiablog.gr θέλει να συγχαρεί τον Δήμαρχο Αλέκο Πνευματικό και τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Χατζή για την προσφορά τους και να δηλώσει ότι θα στέκεται δίπλα σε οποιονδήποτε βοηθά την Σολυγεία και τους κατοίκους της μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια. Η Σολυγεία έχει την ανάγκη όλων των ανθρώπων της, ανεξάρτητα από κομματικές ταμπέλλες, που βρίσκονται σε θέσεις που μπορούν να βοηθήσουν.





ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »