Τ.Αρνιακός: Με τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία - Ποιοι θα κάνουν Ανάσταση με βροχή


Με βροχές ο Επιτάφιος τη Μεγάλη Παρασκευή...


Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μικρής έντασης και έκτασης αναμένεται να σημειωθούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η περιφορά του Επιταφίου θα γίνει υπό τη βροχή στις περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας.


Ποιοι θα κάνουν Ανάσταση υπό βροχή

Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση στα δυτικά, ενώ τα φαινόμενα θα μεταφερθούν ανατολικότερα.

Το πρωί προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, που από το μεσημέρι και το απόγευμα θα ενταθούν λίγο. Ωστόσο, την ώρα της Ανάστασης, όπως εκτίμησε ο Τάσος Αρνιακός, ο καιρός αναμένεται να είναι καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Λίγες βροχές μόνο θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο και τη Θεσσαλία.


Με τι καιρό θα ψήσουμε τον οβελία


«Το Πάσχα θα είναι καλό». Με αυτή τη φράση ο γνωστός μετεωρολόγος καθησυχάζει όσους αγωνιούν για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν ανήμερα του Πάσχα.

«Ο καιρός βελτιώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το πρωί δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες βροχές στις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, κυρίως την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Λιακάδα θα έχουμε στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής. Κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »