«Τι είχαμε, τι χάσαμε…» τώρα και στο εξωτερικό – Η νέα καριέρα της Έφης Σαρρή σε Ευρώπη και Αμερική


Καριέρα στο εξωτερικό κάνει η Έφη Σαρρή, όπως δηλώνει η ίδια σε συνέντευξή της...«Τώρα πια δεν κάνω καριέρα στην Ελλάδα και απορώ πως δεν το έχετε μάθει» αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια σε γνωστο περιδικό

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη


Πού έχεις χαθεί;

« Δεν με έχετε χάσει, ίσα-ίσα που είμαι πάντα εδώ, στις επάλξεις. Δεν έχω κάποιο καινούργιο τραγούδι τώρα, συζητάω στην Ελλάδα για κάποιο θέατρο, που ίσως κάνω κάτι με κωμική μορφή. Αν γραφτεί και είναι ενδιαφέρον, θα το κάνω»

Ως ηθοποιός ή ως τραγουδίστρια;

«Και τα δύο μαζί. Όπου με καλούν, σε κλαμπ, πηγαίνω και τραγουδάω, όχι κάτι συγκεκριμένο και μόνιμο. Έχω να τραγουδήσω μόνιμα σε κάποια πίστα γύρω στα 5-6 χρόνια. Μου λείπει όλο το κόνσεπτ, τα φώτα… Είναι πολλά πράγματα μαζί. Παλαιότερα έλειπε η μιζέρια που υπάρχει τώρα. Μου λείπει αυτό που είχα ζήσει, όχι το σημερινό, να τραγουδάς δύο μέρες μόνο, Παρασκευή και Σάββατο. Έτσι, είναι σαν να μην τραγουδάς, σαν να μην το ευχαριστιέσαι, είναι λίγο. Υπάρχει μια τρομοκρατική κρίση στην Ελλάδα και δεν «προχωράει» κι αυτό το διήμερο. Τώρα πια δεν κάνω καριέρα στην Ελλάδα και απορώ πως δεν το έχετε μάθει»

Τι εννοείς;

«Πάντα ξέφευγα και ξεγλιστρούσα στους δημοσιογράφους… Πλέον, τα τελευταία 5 χρόνια, είμαι κλεισμένη μόνο σε πολύ μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης και της Αμερικής, ενώ για τα επόμενα 5 χρόνια είμαι κλεισμένη στη Νέα Υόρκη, στο Κάρνεντι Χολ, με αρκετές εμφανίσεις, θα κάνω πολλές εμφανίσεις στο Λονδίνο, στη Βιέννη. Είμαι χαρούμενη κι ενθουσιασμένη με τη νέα μου καριέρα στο εξωτερικό. Έχω να κάνω με ξένους συναδέλφους, με μεγάλα ονόματα, και χαίρομαι γι’ αυτό το καινούργιο που μου συμβαίνει»

Θα μετακομίσεις στο εξωτερικό;

«Όχι, δεν αφήνω την Ελλάδα την αγαπώ πάρα πολύ, είναι η ωραιότερη χώρα στον κόσμο»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »