Σοκ: Ποινή φυλάκισης για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια


Δικαστικές περιπέτειες για γνωστή τραγουδίστρια - Καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή...

Ο λόγος για την Έφη Θώδη, η οποία φαίνεται πως έχει δικαστικές περιπέτειες, καθώς την Πέμπτη (26/04/2018) κλήθηκε να απολογηθεί στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση, αναφέρει το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά».


Η τραγουδίστρια, παρά ότι είχε ήδη πληρώσει πρόστιμο που της είχε επιβληθεί, δεν έπεισε το δικαστήριο για τις προθέσεις της και έτσι καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή. Η Έφη Θώδη, η οποία δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο της, υποστήριξε ότι έγινε μεν η παράβαση εν αγνοία της, ωστόσο, πλήρωσε κανονικά το πρόστιμο και το ρεύμα που καταναλώθηκε τη χρονική περίοδο που είχε διαπιστωθεί η κλοπή.

Το ποσό που είχε πληρώσει τότε η τραγουδίστρια, ως πρόστιμο από την Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, έφτανε περίπου τα 3.000 ευρώ.

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν φάνηκε να πείθεται και δεν έκλεισε η υπόθεση. Την κίνησή της να πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε το δικαστήριο το αναγνώρισε ως ελαφρυντικό, ωστόσο η κατηγορούμενη δεν γλίτωσε την ποινή.

Να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια παραδέχθηκε μεν στο δικαστήριο μέσω της συνηγόρου της ότι για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έγινε παραβίαση και χρεώθηκε σε εκείνη ως ιδιοκτήτρια του σπιτιού η κλοπή του ρεύματος, ωστόσο η ίδια εκείνο το διάστημα έλειπε από την οικία της. Μάλιστα, κατά τους ισχυρισμούς της βρισκόταν στο εξωτερικό, σύμφωνα με το επαγγελματικό της πρόγραμμα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Η τραγουδίστρια ανέφερε επίσης ότι κατά την επιστροφή της, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε γίνει και αφού ενημερώθηκε από την Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, έσπευσε να πληρώσει το πρόστιμο.

Πάντως, φαίνεται πως η Έφη Θώδη θα συνεχίσει να έχει δικαστικές περιπέτειες, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »