Νατάσα Καραμανλή: Η συγκίνηση και η περηφάνια για τη γυναίκα που έσωσε από τον καρκίνο! [pic]Περήφανη και χαρούμενη για το θαύμα που κατάφερε είναι η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή! Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Καραμανλή και πετυχημένη γιατρός η οποία έχει εδώ και χρόνια εξειδικευτεί στις ασθένειες του μαστού και είναι επικεφαλής του Κέντρου Υγείας μαστού πόζαρε δίπλα στη γυναίκα που κατάφερε να αποκτήσει μωρό μετά τη περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού!...Η Ελπίδα, πρώην ασθενής της Νατάσας Παζαΐτη, την επισκέφθηκε μαζί με το μωρό της 4 χρόνια μετά το χειρουργείο στο στήθος που τη γλίτωσε από τον καρκίνο και εκείνη συγκινημένη πόζαρε μαζί της και έδωσε το μήνυμα χθες ημέρα της γυναίκας, ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί!
«Η ζωή είναι δώρο! Και μία νέα ζωή που φέρνουμε εμείς στον κόσμο είναι δώρο όχι μόνο για μας αλλά για όλον τον κόσμο. Ένα τέτοιο δώρο δέχθηκα και εγώ με την επίσκεψη της Ελπίδας. Η Ελπίδα με επισκέφθηκε κρατώντας στην αγκαλιά της τον πανέμορφο γιό της τέσσερα χρόνια μετά τη χειρουργική επέμβαση στο στήθος της. Μαζί δώσαμε αυτή τη μάχη και είμαι βαθιά συγκινημένη που μοιράζομαι αυτή τη φωτογραφία της χαράς και της νίκης της ζωής. Σε ευχαριστώ Ελπίδα»έγραψε η Νατάσα Καραμανλή δίπλα στη φωτογραφία με την Ελπίδα και τον γιο της!
Η ζωή είναι δώρο! Και μία νέα ζωή που φέρνουμε εμείς στον κόσμο είναι δώρο όχι μόνο για μας αλλά για όλον τον κόσμο. Ένα τέτοιο δώρο δέχθηκα και εγώ με την επίσκεψη της Ελπίδας. Η Ελπίδα με επισκέφθηκε κρατώντας στην αγκαλιά της τον πανέμορφο γιό της τέσσερα χρόνια μετά τη χειρουργική επέμβαση στο στήθος της. Μαζί δώσαμε αυτή τη μάχη και είμαι βαθιά συγκινημένη που μοιράζομαι αυτή τη φωτογραφία της χαράς και της νίκης της ζωής. Σε ευχαριστώ Ελπίδα. * Νατάσα Παζαΐτη, MD, PhD, FEBS – Γενική Χειρουργός – Ειδική Χειρουργός Μαστού – Ειδική στην Ογκολογική και Επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού. https://www.amna.gr/home/article/237170/I-egkumosuni-meta-ton-Karkino-tou-Mastou #παγκόσμια_ημέρα_της_γυναίκας #εγκυμοσύνη_μετά_τον_καρκίνο_του_μαστού #καρκίνος_μαστού #natasapazaitibhc

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »