Δημήτρης Καμμένος για τους Έλληνες στρατιωτικούς: Βλέπουμε που μας οδηγεί η κουλτούρα «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»


«Ο πρωθυπουργός έπρεπε από την πρώτη στιγμή να πάρει τηλέφωνο τον Ερντογάν και κανένα άλλο μετά» δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων...«Ο πρωθυπουργός έπρεπε από την πρώτη στιγμή να πάρει τηλέφωνο τον Ερντογάν και κανένα άλλο μετά» Αυτό δήλωσε την Πέμπτη ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος σχετικά με την αντίδραση που θα έπρεπε να δείξει η κυβέρνηση στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν κρατούμενοι από την περασμένη Πέμπτη σε φυλακή της Αδριανούπολης.

«Τώρα δεν χρειάζεται κανένα άλλο τηλέφωνο» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος τονίζοντας ότι «η κουλτούρα του "Αιγαίου που ανήκει στα ψάρια" βλέπουμε ότι είχε τα αντίθετα αποτελέσματα».


Απηύθυνε ακόμα έκκληση για ενότητα σημειώνοντας ότι «τα εθνικά ζητήματα μπορούν και πρέπει να φέρουν κοντά στους Έλληνες».

Σύμφωνα με τον ίδιο «οι Τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο εάν τους στραγγαλίσεις οικονομικά όπως συνέβη στην περίπτωση της Ρουσίας που τους έκοψε τον τουρισμό μετά την πτώση του Σουχόι».

Ξεκαθάρισε, ακόμα, ότι «δεν μπορεί να γίνει ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς γιατί εμείς έχουμε τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίων».

Εκτίμησε, επίσης, ότι «δεν θα υπάρξει λύση για το Σκοπιανό έτσι όπως πάει» και ζήτησε «να πάμε σε νέο μετρημένο εξοπλιστικό πρόγραμμα εκεί όπου έχουμε στοχευμένες ανάγκες».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »