Σοκ: Με ελεγχόμενες εκρήξεις θα λύσουν το πρόβλημα στη Διώρυγα του Ισθμού!


Με την εφαρμογή της μεθόδου των ελεγχόμενων εκρήξεων φαίνεται πως προτίθενται οι αρμόδιοι να προχωρήσουν στην περισσότερο επεμβατική μέθοδο αποκατάστασης των προβλημάτων στη Διώρυγα του ισθμού, σύμφωνα με νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.


Του Γιάννη Κ. Ηλιάδη

 Όπως αναγράφηκε και στο προηγούμενο αποκλειστικό ρεπορτάζ του loutraki365, οι εργασίες που εκτελούνταν σταμάτησαν αμέσως, με απόφαση του Προϊσταμένου Τεχνικών Υπηρεσιών, Τάσου Μούτσου. Σημειώνεται ότι ο συνολικός όγκος των χωμάτων και πετρωμάτων που κατέρρευσαν, υπολογίζεται στα 1,5 – 2,0 χιλιάδες κυβικά μέτρα, γεγονός που αυξάνει την ανησυχία των υπευθύνων.


Με αυτό το δεδομένο πλέον, και με τη διαπίστωση ότι τα πρανή τουλάχιστον στο συγκεκριμένο σημείο, είναι αποσαθρωμένα, οι υπεύθυνοι οδηγούνται στη λύση ανάθεσης, για τη συνέχιση των εργασιών, σε εξειδικευμένο συνεργείο, το οποίο θα αναλάβει με ειδικούς αναρριχητές, την τοποθέτηση εκρηκτικών, κατόπιν ειδικής μελέτης, να πραγματοποιήσει ελεγχόμενες εκρήξεις!


Με τον τρόπο αυτό, θα καταρρεύσουν όλα τα αποσαθρωμένα τμήματα των πρανών στο ύψος του Βιολογικού, ώστε μετά να αναλάβουν και πάλι δράση τα συνεργεία για τον καθαρισμό του βυθού. Έτσι θεωρείται ότι το πρόβλημα θα λυθεί για μεγαλύτερο βάθος χρόνου, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο σημείο των πρανών της Διώρυγας


http://www.loutraki365.gr/blog/post/sok-me-eleghomenes-ekrixeis-tha-lysoyn-provlima-sti-dioryga-toy-isthmoy

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »