Καρφώματα μέχρι εξευτελισμού στον ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ !!!Η πρόσφατη δημοσιοποίηση φωτογραφίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας μέσα στις τουαλέτες με φόντο τη λεκάνη και το χαρτί υγείας μόνο απροσδόκητη δεν ήταν...O βουλευτής Kορινθίας Γιώργος Τσόγκας, είναι γεγονός ότι δεν φημίζεται για την ευφυΐα του! Έγινε βουλευτής κατά λάθος, έχοντας πάρει λιγότερους σταυρούς και από αυτούς που θα χρειαζόταν κάποιος για να γίνει δημοτικός σύμβουλος στο Κιάτο. Ο Αλέξης Τσίπρας τον τοποθέτησε σε εκλόγιμη θέση στη λίστα με μόνο γνώμονα ότι θα ψηφίζει τα πάντα χωρίς καμιά αντίρρηση, όπως έκανε άλλωστε.

Όμως ακόμα και ένας άνθρωπος του επιπέδου εξυπνάδας του Τσόγκα, δεν θα φωτογράφιζε τον εαυτό του μέσα στις τουαλέτες! Ακόμα χειρότερα δεν θα «έστελνε» την φωτογραφία σε «συντρόφους» του, που λόγω της «ενότητας και της αγάπης» που τρέφουν για τον Τσόγκα, θα φρόντιζαν η φωτογραφία να φθάσει στο parakato.gr με αποτέλεσμα να γελάνε ακόμα και πλακάκια στις τουαλέτες.

Το γεγονός ότι έφθασαν στο σημείο να δημοσιοποιεί ο ένας τέτοιες φωτογραφίες για τον άλλον, οφείλεται στην λατρεία που έχει κάθε Συριζαίος για την καρέκλα. Μόλις με το καλό γίνουν εκλογές, στην καλύτερη των περιπτώσεων, τον μισθό του βουλευτή θα εισπράττει μόνο ένας εκ των τριών! Οι υπόλοιποι θα επιστέψουν στη λιγούρα και στη τράκα τσιγάρο!

Η μόνη λύση είναι να καθαρίσουν τους εσωκομματικούς τους αντιπάλους μπας και καταφέρουν να σωθούν. Τώρα που καλόμαθε η γριά στα σύκα, είναι δύσκολο να αφήσει τις λιμουζίνες, τα μεγαλεία και το κυριότερο τον μισθό του βουλευτή.

Το χειρότερο τους όμως είναι να τους φάει τη θέση ο πρώην πασόκος Γιώργος Δέδες! Το τι έχουν να κάνουν οι τρεις σωματοφύλακες για να εμποδίσουν τον Γιώργο, είναι απερίγραπτο. Θα γελάσει κάθε πικραμένος. Αυτό που είδατε, είναι απλά η αρχή.

Θυμηθείτε ΕΔΩ http://www.parakato.gr/2017/04/blog-post_955.html τι σας έλεγα πριν λίγους μήνες για το ποπ κορν και την αρένα του Σύριζα….


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »