Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήδη σκέφτεται το επόμενο βήμα στην καριέρα της


Η παρουσιάστρια που περιμένει το τρίτο της παιδί μίλησε για το μέλλον του Happy Day και τα σχέδιά της... Για τα επόμενα βήματα στην καριέρα της και το μέλλον του Happy Day μιλά, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην τελευταία της συνέντευξη, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα!

«Είναι γεγονός ότι πλέον στην τηλεόραση υπάρχει μεγάλη ρευστότητα, οπότε σίγουρα νιώθω διπλά ευτυχισμένη που είμαι σε ένα μεγάλο κανάλι όπως ο Alpha και τα έχω καταφέρει σε μια δύσκολη ζώνη που έχει το δικό της κοινό. Μπορεί να παρουσιάζουμε σκαμπανεβάσματα, όμως, σε γενικές γραμμές, τα πάμε περίφημα. Για να είμαι ειλικρινής, όλο αυτό για εμένα είναι μια γλυκιά συνήθεια, ξυπνάω ευχάριστα και μου αρέσει που πίνω το πρώτο καφεδάκι της ημέρας με τους τηλεθεατές», είπε στο περιοδικό Celebrity η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, μετά από πέντε χρόνια στην πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας, παραδέχεται πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει κάτι καινούργιο. «Δεν σου κρύβω ότι από τη μια είναι μια όμορφη ρουτίνα, από την άλλη, όμως, νιώθω πως ίσως έχει έρθει η στιγμή να σκεφτώ ή να συζητήσω και κάτι άλλο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είμαι έτοιμη να αφήσω αυτό που έχω τώρα. Θα έλεγα πως είμαι στο μεταίχμιο. Δηλαδή, σκέφτομαι, συνεχίζω το Happy Day, ή πάμε για κάτι άλλο; Κάποιες φορές πρέπει να κλείνεις έναν κύκλο πριν οι συνθήκες σε εκτοπίσουν, είτε αυτό επέλθει από κάποια αλλαγή στον προγραμματισμό του σταθμού είτε ο κόσμος αρχίσει να αδιαφορεί. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν έχει έρθει αυτή η στιγμή!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »