Μπράβο και πάλι Μπράβο! Ημερίδα στο Δημοτικό Σχολείο ΑλμυρήςΗμερίδα για την κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού διοργανώνει ο Σύλλογος διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Αλμυρής...Τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν ότι η δημόσια εκπαίδευση δεν έχει πεθάνει και ότι υπάρχουν ακόμα Διδάσκοντες στα δημόσια σχολεία που παραμένουν Δάσκαλοι και αρνούνται να γίνουν απλά υπάλληλοι!


το ζητούμενο τώρα είναι οι δράσεις αυτές να στηριχθούν από την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως από την τοπική κοινωνία. η συμμετοχή των πολιτών - γονέων είναι αυτή που θα ενθαρρύνει ή θα αποθαρρύνει τους διοργανωτές, ώστε να συνεχίσουν ή να σταματήσουν αυτές τις προσπάθειες.


Το solygeiablog.gr στηρίζει τέτοιες δράσεις, στο μέτρο των δυνατοτήτων του και μακριά από κάθε σκοπιμότητα προβάλει αυτές τις δράσεις που μόνο καλές υπηρεσίες προσφέρουν στον τόπο μας.
Aκολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Ο Σύλλογος διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Αλμυρής διοργανώνει σε συνεργασία με την
Διεπιστημονική ομάδα του ΚΕΔΔΥ Κορινθίας (Κοινωνικούς Λειτουργούς– Ψυχολόγους – Εκπαιδευτικούς) στο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρής την 28-3-2018 Tετάρτη και ώρα 7.00΄μ.μ. ημερίδα με θέμα:

«Όρια: Γιατί είναι απαραίτητα για την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού».

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ: Η ψυχολόγος του ΚΕΔΔΥ Κορινθίας Σωφρονά Παναγιώτα

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Παναγιώτης Σίμος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »