Ουδέν κρυπτόν κκ Σπίρτζη και Βούρδα !!!

Διέρευσε τελικά το πολύ εμπιστευτικό και τόσο διαφημισμένο “Μνημόνιο Κατανόησης” των ΟΣΕ/ΕΡΓΟΣΕ με τα ΕΛΠΕ και τον Δήμο Ελευσίνας. Και γελάνε και τα ντουβάρια...! 
Από την μία συμφωνούν και υπογράφουν για πλήρη εμπιστευτικότητα αλλά κι από την άλλη θέλουν διαφήμηση και δημοσιότητα.

Αφού λοιπόν έλαβαν υπόψη τους “… τις συγκοινωνιακές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής ...” και επίσης “… την επιθυμία του Δήμου Ελευσίνας για δημιουργία ποδηλατόδρομου ...” υπέγραψαν ένα “Μνημόνιο Κατανόησης” (έβαλαν δηλαδή τις μαριονέτες που διόρισαν στους ΟΣΕ/ΕΡΓΟΣΕ να υπογράψουν) με τα ΕΛΠΕ, μαζί κι ο δήμαρχος Ελευσίνας, με το οποίο συμφωνούν να επιτρέψουν στα ΕΛΠΕ την διέλευση αγωγών καυσίμων δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές σε έκαταση ιδιοκτησίας του ΟΣΕ, για διασύνδεση των διυληστηριακών εγκαταστάσεων για 50 χρόνια !

Και για να φαίνεται το πράγμα “ισοροπημένο” αναφέρουν και την πρόθεση του ΟΣΕ να αναθέσει μελέτη σκοπιμότητας για την πιθανή ανασύσταση της γραμμής Ασπρόπυργου – Ελευσίνας (καταργημένη εδώ και 10 χρόνια) και την διασύνδεσή της με τον “Προαστειακό Δυτικής Αττικής” ... κι αν ο ΟΣΕ αποφασίσει να την υλοποιήσει τότε τα ΕΛΠΕ θα βάλουν την θυγατρική τους ΑΣΠΡΟΦΟΣ να κάνει τις σχετικές μελέτες ...

Χάντρες για τους ιθαγενείς !!!

- για τους ιθαγενείς της Ελευσίνας, που ο δήμαρχος υπέγραψε μόνος του χωρίς ενημέρωση συζήτηση κι απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, κι όταν το θέμα αποκαλύφθηκε είπε ότι ήταν προσωπική του ενέργεια κι όχι του Δήμου (στο κείμενο ρητά αναφέρεται ο Δήμος και οι δαπάνες που θα αναλάβει).

- για τους ιθαγενείς όλου του υπολοίπου Αττικής, όπου θα πολιτευτεί ο νυν υπουργός κ. Σπίρτζης και πρέπει να δείξει έργο. Κι αφού έργο δεν υπάρχει αμόλησε τον γ.γ. και κουμπάρο του κ. Βούρδα να στήσει σκηνικά, ο οποίος έχει ανάλογες περγαμηνές από τις εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο κι ακόμη πιό παλιά όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ. Κι έτσι μιάς και δεν υπάρχει πραγματικό έργο, ο κ. Βούρδας (ο μεγάλος manager όπως αποκαλεί εαυτόν) κατέβασε την ιδέα να κάνουν το “Μνημόνιο Κατανόησης” για να το πουλήσουν επικοινωνιακά στην εκλογική πελατεία του κ. Υπουργού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »