Τοπόθετηση του Μανώλη Πασσά για τις εκλογές ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανακοίνωσε με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη, ότι ξεκινά η μάχη των εκλογών νέων προέδρων και μελών στις εσωκομματικές οργανώσεις (ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ) του κόμματος...


Με νέα πρόσωπα στο ανθρώπινο δυναμικό της με στελέχη που έχουν διακριθεί στον κοινωνικό -επαγγελματικό στίβο, και με κεντρικό σύνθημα «εμπιστοσύνη – αξιοπιστία – πειθώ» προετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία την αντεπίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα. Η νέα «φουρνιά» στελεχών που θα αναδειχθεί από τις διαδικασίες των εκλογών νέων προέδρων και μελών στις εσωκομματικές οργανώσεις (ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ) του κόμματος πρέπει να αποτελείται από πρόσωπα, που δεν εξαντλούνται μόνο σε ένα καλό βιογραφικό, αλλά μετρήθηκαν και ζυγίστηκαν σε ένα σωρό ποιοτικές παραμέτρους, όπως η αποδεδειγμένη διάθεσή τους για κοινωνική προσφορά.


Οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) θα εκλέγονται από τη βάση και όχι από ειδικό εκλεκτορικό σώμα, όπως συνέβαινε ως σήμερα. Ξεπερνώντας τα στενά κομματικά πλαίσια θα πρέπει να προσελκύσουν νέους πολίτες και να εμπνεύσουν και να ξανακερδίσουν αυτούς που έχουν αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια προσεγγίζοντάς τους στους τομείς των σύγχρονων ενδιαφερόντων τους. Ιδιαίτερα στην κρίση που περνάει η χώρα μας χρειάζεται τη φιλελεύθερη πρότασή τους να απαντήσουν στον ανεύθυνο λαϊκισμό δημιουργώντας ευρύτερες πλειοψηφικές κοινωνικές συναινέσεις με την έκφραση του νέου κοινωνικού πατριωτισμού, που έχει ανάγκη η χώρα μας, με στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.


Για τον κ. Μητσοτάκη, η ανάδειξη νέων στελεχών, με σύγχρονο προφίλ, που ξεφεύγει πολύ από το κλασσικό των κομματικών στελεχών, υπήρξε εξ αρχής ένα προσωπικό στοίχημα για τις εκλογές, όποτε κι αυτές γίνουν.

 «Χρειαζόμαστε διαδικασίες, δομές, μηχανισμούς αξιολόγησης και κυρίως τη βεβαιότητα σε όλη την κοινωνία ότι είμαστε ένα κόμμα το οποίο σκέφτεται και αντιλαμβάνεται τη διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού του διαφορετικά από ότι έκανε μέχρι σήμερα» είναι τα λόγια του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »