Ο Σταύρος Δήμας, το υπουργείο και η άρνηση του μισθούΠολλά ακούστηκαν και ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τους πολιτικούς, περί ηθικής, περί προνομίων, μισθών και όλα τα συναφή....Οι πολίτες ακούν αποσβολωμένοι κάτι ποσά… και δεν μπορούν ούτε καν να πιστέψουν ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα. Από το «τσουνάμι» αυτό δεν έμεινε εκτός η Κορινθία, αλλά ευτυχώς από τη θετική πλευρά και όχι από την αρνητική.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Κορίνθιος, τέως Έλληνας Επίτροπος στην Ε.Ε. Σταύρος Δήμας: Κατά την πολύμηνη θητεία του στο Υπουργείο Εξωτερικών, επί της υπηρεσιακής κυβέρνησης Παπαδήμου, αρνήθηκε να λάβει οποιοδήποτε υπουργικό μισθό (!) και ταξίδευε μόνο τουριστική θέση. Ο ίδιος, όπως και άλλοι που προχώρησαν σε αντίστοιχες κινήσεις, ουδέποτε δημοσιοποίησε την πράξη του αυτή, διότι όπως τονίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Κορίνθιο πολιτικό αντιλαμβάνεται πως σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα επρόκειτο για μια αυτονόητη πράξη.


https://moriasnews.gr/%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%ac%cf%81%ce%bd%ce%b7/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »