ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αλλαγές στο Οργανωτικό της ΝΔ με άρωμα Κορινθίας.


Σε αναδιάταξη του οργανωτικού σχήματος προχώρησε η Νέα Δημοκρατία με προεκτάσεις και στη Κορινθία...


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει πρώτο το solygeiablog.gr o Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ένας από τους πλέον έμπιστους, αθόρυβους και κυρίως αποτελεσματικούς συνεργάτες του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, προχώρησε σε "ανασχηματισμό" των δυνάμεων του Οργανωτικού του κόμματος, με σκοπό την άριστη προετοιμασία εν όψη των επικείμενων εκλογών, που τα στελέχη της ΝΔ τις προσδιορίζουν εντός του 2018.

Νέος αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού για την Πελοπόνησσο, τα Ιόνια νησιά και την Δυτική Ελλάδα ανέλαβε ο Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος από την Πρέβεζα κ. Γιάννης Δαρδαμάνης. Ο κ. Δαρδαμάνης σήμερα εργάζεται ως Υπεύθυνος Λειτουργίας και Συντήρησης στην Υποθαλάσσια Ζεύξη Ακτίου- Πρέβεζας (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.).

Έχει υπηρετήσει σε όλες τις βαθμίδες της κομματικής οργάνωσης της Ν.Δ. ενώ την περίοδο 2004-2009 διετέλεσε ειδικός συνεργάτης της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε..

Υπήρξε επί σειρά ετών Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ Γιώργου Τρυφωνίδη.

Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας, μέλος της Π.Ε.Δ Ηπείρου, αντιπρόεδρος Δ.Σ. στο Κέντρο Πρόληψης των Ναρκωτικών Πρέβεζας, ενώ είναι εκλεγμένο μέλος της Ν.Ε. ΤΕΕ Ν. Πρέβεζας.

Διετέλεσε υπερκομματικός συντονιστής της καμπάνιας (ΝΔ –ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΔΗΜΑΡ) στο δημοψήφισμα υπέρ του ΝΑΙ στον Ν.Πρέβεζας. Μέχρι σήμερα ήταν Υπεύθυνος Οργάνωσης Ηπείρου της ΝΔ.

Η αποτελεσματικότητα του μέχρι πρότινος Αναπληρωτή Γραμματέα με τομέα ευθύνης την Πελοπόνησσο, τα Ιόνια νησιά και την Δυτική Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνου Γούλα, "ανάγκασε" τον Γραμματέα Οργανωτικού να τον μετακινήσει στα σαλόνια της Αττικής και να έχει πλέον υπό την ευθύνη του την μεγαλύτερη περιφέρεια της Χώρας.

Στα πλαίσια της αναδιάταξης των δυνάμεων ο Αναπληρωτής Γραμματέας Αττικής κ. Θεόδωρος Παπαφιλίππου αναλαμβάνει καθήκοντα Συντονισμού και εκλογικής ετοιμότηρτας του κόμματος και στην ουσία ανέλαβε την προετοιμασία του κόμματος για τις εκλογές από οργανωτικής πλευράς σε ολόκληρη την Ελλάδα.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »