Βράβευση του γιατρού Γιάννη Γκερζελή από τον πολιτιστικό σύλλογο Ρειτού. (πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Σε μια πολύ σημαντική βράβευση προχώρησε ο πολιτιστικός σύλλογος Ρειτού. Βραβεύτηκε ο λαμπρός χειρούργος-ουρολόγος Γιάννης Γκερζελής...Ο διάσημος γιατρός που έχει διαπρέψει στην ιατρική, έχει παραμείνει πρωτίστως άνθρωπος και Αρβανίτης. Όσοι συγχωριανοί μας εμπιστεύτηκαν την υγεία τους στα χέρια τους, ξέρουν πολύ καλά πόσο ανθρώπινος είναι ο Γιατρός μας.


Ο κ. Γιάννης Γκεζερλής είναι σήμερα διευθυντής της ουρολογικής κλινικής του Κωσταντινοπούλειου Νοσοκομείου στην Αθήνα. Στην κλινική που διοικεί, η αγάπη για τον ασθενή περισσεύει . Ο τρόπος λειτουργίας της κλινικής ξεπερνά ακόμα και τα γνωστότερα ιδιωτικά νοσοκομεία σε θέματα καθαριότητας, τάξης, ανθρωπιάς, ιατρικής κατάρτισης και εμπειρίας.

Για τις γνώσεις και την εμπειρία του Γιατρού μας, δεν χρειάζονται σχόλια, αφού θεωρείται ο κορυφαίος χειρουργός ουρολόγος στην χώρα, σύμφωνα μάλιστα με σχόλια των συναδέλφων του. Δεν είναι τυχαίο ότι ανθρωποι από όλη την Ελλάδα ερχονται για να χδειρουργηθούν από τον κ. Γκερζελή και πολύ σημαντικό ποσοστό εξ αυτών ενώ έχει τη δυνατότητα να νοσηλευτεί σε κάποιο ακριβό ιδιωτικό νοσοκομείο, επιλέγει την κλινική που προΐσταται ο γιατρός μας.

Το καλύτερο όμως είναι ότι αν κάποιος επισκεφθεί την κλινική του, θα ακούσει με τα αυτιά του τον Γιατρό μας να μιλά αρβανίτικα με ασθενής από τα μέρη μας!

Η συντακτική ομάδα του solygeiablog.gr θέλει να συγχαρεί τον πολιτιστικό σύλλογο Ρειτού, τον Σπύρο Παππά και σε όσους μόχθησαν για να διοργανώσουν αυτή τη λαμπρή τελετή.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »