Νέα περιστατικά δηλητηρίασης ζώων σημειώθηκαν σε περιοχές της Πελοποννήσου

Νέα περιστατικά δηλητηρίασης σημειώθηκαν σε περιοχές της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα σε Δυτ. Αχαΐα, Ήλιδα και Αγρίνιο....
Αυξάνονται ανησυχητικά τα κρούσματα δηλητηρίασης ζώων στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Μόνο χθες, σχηματίστηκαν δικογραφίες για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις σε Αχαϊα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία. Ειδικότερα:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, για θανάτωση ζώων συντροφιάς.

Η δικογραφία σχηματίστηκε έπειτα από καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας, πολίτη, που είχε βρει, χθες το πρωί, στο Μετόχι Δυτικής Αχαΐας, τρεις νεκρούς σκύλους, με πιθανή αιτία θανάτου την δηλητηρίαση.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Ηλεία, δικογραφία σχηματίστηκε έπειτα από καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, τριών πολιτών, που είχαν βρει, χθες το πρωί, στην περιοχή του Καρδαμά, έξι νεκρούς σκύλους, με πιθανή αιτία θανάτου την δηλητηρίαση.

Τέλος, δικογραφία σχηματίστηκε έπειτα από καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου, δύο πολιτών, που είχαν εντοπίσει, στις 21-2-2018, στην περιοχή Δύο Ρέματα Αγρινίου, δύο νεκρές γάτες, με πιθανή αιτία θανάτου την δηλητηρίαση.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »