Ξεκινά η μάχη για ΝΟ.Δ.Ε και ΔΗΜ.Τ.Ο. στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠριν λίγα λεπτά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανακοίνωσε με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη, ότι ξεκινά η μάχη των εκλογών νέων προέδρων και μελών στις εσωκομματικές οργανώσεις  (ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ) του κόμματος...


 
Σύμφωνα με την απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού, έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε τα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα. Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ (ΝΟμαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) θα εκλέγονται πλέον από τη βάση των μελών του κόμματος και όχι από κλειστό εκλεκτορικό σώμα, όπως γινόταν έως πριν λίγο καιρό.


Η καινοτομία αυτή που εισηγήθηκε ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και υιοθέτησε αμέσως ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να ταράξει τα νερά των οργανώσεων του κόμματος σε επίπεδο νομών και να φέρει νέα μέλη στα μητρώα του κόμματος.

 

Σύμφωνα μάλιστα με το έγγραφο που δημοσιεύει πρώτο το solygeiablog.gr οι επικείμενες εκλογές αναμένεται να διεξαχθούν κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »