Μη μου τη μέρα τάραττε


Τετάρτη πρωί, λίγο μετά τις 10:00 και στους πεζοδρόμους της Κορίνθου η κίνηση έχει ξεκινήσει... Εσύ ο πολίτης περπατάς αμέριμνος (όντας σε πεζόδρομο) όταν στην συμβολή της Αντιστάσεως με την Πυλαρινού μια κόρνα σου χαλάει την ηρεμία! Κοιτάζεις με ταραχή γύρω σου να δει τι έχει συμβεί, ποιον ενοχλείς εν τέλει για να σου κορνάρει – επάνω στον πεζόδρομο το ξαναλέω!- για να διαπιστώσεις πως η κόρνα δεν έχει εσένα αποδέκτη αλλά 3 αδέσποτα τα οποία λιάζονταν με θέα την Αφροδίτη!

Προς τι η κόρνα;

Μα ήθελε να παρκάρει ο άνθρωπος! Και τα αδέσποτα τον ενοχλούσαν! Του έπιαναν τον χώρο, το πάρκινγκ που ΔΕΝ είναι πάρκινγκ! Και δεν ενοχλούσε το γεγονός πως καταμεσής του πλέον πολυσύχναστου πεζόδρομου της πρωτευούσης, ώρα 10:30 το πρωί ήθελε ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ παρανομώντας 100%, ενοχλούσαν τα αδέσποτα!
Βλέμματα πολλά έστρεψαν προς το όχημα όπως είναι φυσικό, ουδεμία ταραχή όμως δεν επήλθε εις τον οδηγό ο οποίος πήρε το καφεδάκι του (σε γυάλινη κούπα παρακαλώ, απο το σπίτι) και κατέβηκε από το όχημά του για να πάει να κάνει τις δουλειές του!

Θα μου πείτε… έχουν μπει κολωνάκια στις εισόδους των πεζοδρόμων! Θα σας πω όμως πως από την πλευρά της Αποστόλου Παύλου όχι! Ε ! Από εκεί μπήκε και ο κύριος διότι… που να ψάχνεις για πάρκινγκ τέτοια ώρα στο κέντρο της πόλης!
Είναι και αυτός ο Αλέκος βρε παιδί μου που πεζοδρόμησε και μας χάλασε τη βολή… Αλλά και πάλι…τρόπους βρίσκουμε!

Χριστίνα Τσιορωτά-moriasnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »