«Καμπανάκι» ΕΟΦ για συμπληρώματα διατροφής


Την προσοχή των καταναλωτών για συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία ενδέχεται να περιέχουν μη επιτρεπόμενη ουσία, εφιστά ο ΕΟΦ με ανακοίνωσή του...
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Ισπανίας, ο ΕΟΦ ανακοίνωσε ότι η δραστική φαρμακευτική ουσία Vardenafil, η χρήση της οποίας δεν είναι επιτρεπτή σε συμπληρώματα διατροφής, είναι πιθανόν να περιέχεται στην παρτίδα VXLINST011 του συμπληρώματος διατροφής V-XL INSTANT και την παρτίδα 2016008 του συμπληρώματος διατροφής V-XL Performance Gel.

Τα προϊόντα διανεμήθηκαν από την επιχείρηση Global Wholesale Distribution S.L., Ισπανίας και η κυκλοφορία του προϊόντος στην Ελλάδα μπορεί να γίνεται και μέσω διαδικτύου.

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα με τα παραπάνω αναφερθέντα χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ, ο οποίος επισημαίνει ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη αξιόπιστες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Πηγή-Το Ποντίκι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »