Ανεκδιήγητος Ζουράρις για τις σχολικές εκδρομές: «Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν στο μπορντέλο αυτές τις τρεις ημέρες»


Την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να καταργήσει τις σχολικές εκδρομές προσπάθησε να δικαιολογήσει ο Κώστας Ζουράρις σε σημερινή του συνέντευξη....

Ο υφυπουργός Παιδείας έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα την εμπειρία που είχε ο ίδιος σε εκδρομή του 1958!

Όπως είπε «από τους 24 που πήγαμε εκδρομή το 1958 πήραν διαγωγή κοσμία επειδή πήγαν στο στρατιωτικό μπορντέλο του Μεσολογγίου» για να συμπληρώσει μετά την παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι αυτά γίνονταν πριν από 60 χρόνια ότι «δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν στο μπορντέλο τις τρεις αυτές ημέρες, να πάνε μετά».

«Να κάτσουν στο ξενοδοχείο και να διαβάζουν» συμπλήρωσε ο κ. Ζουράρις.

Ο Κώστας Ζουράρις, μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο «να διευθετηθούν», όπως είπε, και οι εκδρομές στο εσωτερικό ζητώντας οι εκπαιδευτικές εκδρομές να γίνουν μάθημα. «Δεν χαζολογούμε βλέποντας στο αρχαιολογικό μουσείο Αθηνών ένα άγαλμα χωρίς να ξέρουμε τι βλεπουμε. Είναι μάθημα η εκπαιδευτική εκδρομή. Πρέπει να μπαίνουν σε ένα μουσείο με την ίδια περίπου προετοιμασία που κάνουν για τα μαθηματικά» πρόσθεσε ο υφυπουργός Παιδείας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «μπορείς να απαγορεύσεις την εκδορμή επικαλούμενος οικονομικούς λόγους γιατί η Ελλάδα βρίσκεται από το 1910 εν χρεωκοπία».

Κληθείς να απαντήσει για τη διάρκεια της κατάργησης ο ίδιος υποστήριξε ότι «προφανώς δεν θα είναι μεγάλο διάστημα».

ΠΗΓΗ-The Caller.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »