"Γνωστό δικηγόρο, πρώην βουλευτή" εμπλέκει ο δολοφόνος της Δ. Ζέμπερη


Γνωστό δικηγόρο κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ο 58χρονος κατ ομολογίαν δολοφόνος, που κρατείται στις φυλακές Δομοκού...
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο "Αντ1", ο ίδιος έστειλε νέο υπόμνημα προς τον ανακριτή, στο οποίο κατονομάζει μεγαλοδικηγόρο των Αθηνών, ο οποίος μάλιστα κατά το παρελθόν υπήρξε και βουλευτής.

Αυτός φαίνεται να είναι το "αφεντικό", στο οποίο αναφέρθηκε ο ίδιος σε προηγούμενο υπόμνημά του.

O δικηγόρος του πατέρα της άτυχης εφοριακού, κ. Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο zougla.gr για το νέο υπόμνημα του κατ' ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη δήλωσε πως πράγματι έχει δοθεί από τον δράστη το όνομα ενός δικηγόρου ο οποίος κατά το παρελθόν υπήρξε βουλευτής. "Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, ενημερώθηκα ότι δεν υπάρχει καταγγελία στον σύλλογο, έτσι μέχρι να γίνουν περαιτέρω έρευνες και να προκύψουν αποδείξεις, το όνομα του δικηγόρου δεν είναι κοινοποιήσιμο" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οι νέοι ισχυρισμοί του κατ' ομολογίαν δράστη της δολοφονίας έχουν τρομοκρατήσει τη μητέρα της Δώρας Ζεμπερη, αναφέρει ο "Αντ1". Μπορεί πράγματι η κόρη της να βγήκε από την μέση γιατί ενοχλούσε κάποιους με τους ελέγχους της; Η μήπως το νέο σενάριο του δράστη είναι ένα νομικό τερτίπι για να βρει ελαφρυντικά και να σπάσει τα ισόβια, όπως πιστεύουν οι αστυνομικές αρχές;

"Αν πει ονόματα ναι τον πιστεύω" δήλωσε χθες στον ΑΝΤ1 η μητέρα της Δώρας, αποκαλύπτοντας ότι η άτυχη κοπέλα παρακαλούσε να φύγει από την υπηρεσία της.

Η μητέρα μάλιστα έχει ήδη δώσει σημαντικά στοιχεία στον ανακριτή, τα οποία δείχνουν ότι η δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ήταν προμελετημένη. Η μητέρα το μόνο που θέλει είναι να μιλήσει ο 58χρονος με ονόματα, με στοιχεία. "Για την ψυχή της κόρης μου πρέπει και εμείς να μάθουμε την αλήθεια" τονίζει η ίδια.

ΠΗΓΗ-Capital.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »