«Στο σφυρί» πρώτες κατοικίες με υπογραφή… «Πρώτη φορά Αριστερά»!


Αυτό που λένε, ότι άλλα λέει κανείς ότι είναι στην αντιπολίτευση και άλλα τελικά πράττει ως κυβέρνηση, ανταποκρίνεται ακριβώς στη σημερινή πραγματικότητα όσον αφορά στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας...

Κι όταν αυτό γίνεται από την κυβέρνηση της –κατά τα άλλα- «πρώτης φορά Αριστερά» και του ΣΥΡΙΖΑ, τότε σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ΄ ότι θα περίμενε κανείς (αν και δεν είναι η μόνη κολοτούμπα και μάλλον δεν θα είναι ούτε η τελευταία).

Στα Ειρηνοδικεία όλης της Ελλάδας είναι προγραμματισμένοι πάνω από 200 πλειστηριασμοί, ενώ επιστρέφουν και οι ηλεκτρονικοί (26 τον αριθμό), με τα μέλη των κινημάτων («Δεν Πληρώνω», «Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί STOP»), τη ΛΑ.Ε. και το ΠΑΜΕ να καλούν σε συγκεντρώσεις.

Ανάμεσα στους πλειστηριασμούς που ξεχωρίζουν είναι διαμέρισμα 1ου ορόφου στην Αγία Βαρβάρα για χρέη 100.000 ευρώ από τράπεζα και τιμή πρώτης προσφοράς τις 56.500 ευρώ.

Ανάλογες περιπτώσεις αποτελούν διαμέρισμα στου Γκύζη έναντι 61.000 ευρώ για χρέη 237.000 ευρώ και διαμέρισμα στην Καισαριανή έναντι 126.000 ευρώ. Σύμφωνα, πάντως, με το «Δεν Πληρώνω», αυτή την εβδομάδα είναι προγραμματισμένοι 13 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.
Από τον επόμενο μήνα Φεβρουάριο, αναμένεται να ξεκινήσουν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων και για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο (Εφορία, ασφαλιστικά ταμεία), εξέλιξη που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες φορολογουμένους, καθώς η σχετική διάταξη βρίσκεται στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή με τα προαπαιτούμενα της αξιολόγησης.
Άντε και εις ανώτερα!!!

ΠΗΓΗ-moriasnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »