Ρεβεγιόν με την Ομογένεια στην Νέα Υόρκη


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το πολικό ψύχος – από τις χαμηλότερες θερμοκρασίες στην ιστορία της Νέας Υόρκης και των άλλων περιοχών των Βορειοανατολικών περιοχών των ΗΠΑ για την εποχή- δεν μπόρεσε να εμποδίσει τους ομογενείς να συμμετάσχουν στα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν που διοργάνωσαν τα ομογενειακά εστιατόρια και κέντρα εκδηλώσεων, καθώς επίσης οι σύλλογοι, οι ομοσπονδίες και οι κοινότητες...
Εξ άλλου τα φωτορεπορτάζ του «Εθνικού Κήρυκα» και οι φωτογραφίες που ανήρτησαν οι ομογενείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύουν ότι η ομογένεια τήρησε με ευλάβεια τις παραδόσεις και υποδέχτηκε με χαρά το νέο έτος.

Την ώρα που έπεφτε η κρυστάλλινη μπάλα στην Τάιμς Σκουέαρ οι ομογενείς άνοιξαν τις σαμπάνιες και ευχήθηκαν χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία το 2017.

Πολλοί ομογενείς επέλεξαν το οικογενειακό περιβάλλον και υποδέχτηκαν με συγγενείς και φίλους του νέο έτος. Αμέσως μετά την σαμπάνια οι νέοι έσπευσαν να γιορτάσουν με τους φίλους τους στα νυχτερινά κέντρα της Αστόριας και των υπολοίπων περιοχών της Νέας Υόρκης, όπου τα ξεφαντώματα κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα.Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.

Ωστόσο αρκετοί ομογενείς υποδέχτηκαν τον νέο χρόνο στα πόστα τους. Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι οι οποίοι είχαν βάρδια πέρασαν την Πρωτοχρονιά με τους συναδέλφους και ασθενείς, ενώ οι ομογενείς Αστυνομικοί και πυροσβέστες πέρασαν την Πρωτοχρονιά στα αστυνομικά – πυροσβεστικά τμήματα, ενώ άλλοι στην Πλατεία Τάιμς του Μανχάταν την οποία είχαν μετατρέψει σε απόρθητο φρούριο.

Οι ομογενείς εστιάτορες και οι σερβιτόροι ήταν στις επάλξεις τους και για μια ακόμη χρονιά γιόρτασαν την έλευση του νέου έτους με τους πελάτες τους.

Οσοι εργάζονταν στα ξενοδοχεία πλησίον της Τάιμς Σκουέαρ χρειάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία να περάσουν από τους ελέγχους της Αστυνομίας δείχνοντας τους τις ταυτότητες, διότι από το πρωί της Κυριακής η Αστυνομία είχε αποκλείσει την είσοδο οχημάτων και ανθρώπων στην περιοχή.Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.

Οι ομογενείς ταξιτζήδες, όπως και τα προηγούμενα χρόνια υποδέχτηκαν το νέο χρόνο με τους πελάτες τους.Στιγμιότυπο από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που διοργανώθηκε στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Απερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας. Φωτογραφία «Ε. Κ.» / Στέλιος Λάμπρου.Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »