Επίδειξη δύναμης και ισχύος από την ΕΑΣ Κιάτου


Σε επίδειξη δύναμης και ισχύος προχωρά η ΕΑΣ Κιάτου με την έναρξη της νέας χρονιάς, η οποία θα φιλοξενήσει στις 13 και 14 του μήνα τη συνεδρίαση του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας... 

Μάλιστα όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα δοθεί και κοινή συνέντευξη τύπου υπέρ της ΕΑΣ Κιάτου ΑΕΣ Α.Ε.
Στην ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής: «Η Ε.Α.Σ Κιάτου ΑΕΣ Α.Ε. θα πραγματοποιήσει στο Κιάτο, στις 13 και 14 Ιανουαρίου, συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων της Ελλάδας (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε) ενώ θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη τύπου υπέρ της ΕΑΣ ΚΙΑΤΟΥ ΑΕΣ Α.Ε. Θα παρευρεθούν μεταξύ άλλων και θα συνταχθούν με την ΕΑΣ ΚΙΑΤΟΥ ΑΕΣ ΑΕ: ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, νυν Γενικός Διευθυντής της Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε. και πρόεδρος του Δ.Σ. Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε Αλέξανδρος Κοντός, ο Α’ Αντιπρόεδρος Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε Νικήτας Πρίντζος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε Νικόλαος Κουτλιάμπας, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκιαδάς, το μέλος του Δ.Σ. της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε και Πρόεδρος της ΕΑΣ Κορίνθου Χρήστος Μπαρλιάς, το μέλος του Δ.Σ. της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε Χρήστος Γιαννακάκης, το μέλος του Δ.Σ. της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε Χρήστος Τσιχήτας και το μέλος του Δ.Σ. της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε Νίκος Στεργίου».

Η παρουσία του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Α. Κοντού, αλλά και του πρώην γ.γ. του υπουργείου Κώστα Σκιαδά, δίνουν το στίγμα αυτής της συνεδρίασης, στην οποία αναμένεται να ακουστούν και να ειπωθούν πολλά και σίγουρα το αποτέλεσμα και το πιθανό ψήφισμα που θα υπάρξει θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΠΗΓΗ-moriasnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »