Δεν λένε να φύγουν! Ανήμερα των Θεοφανίων η θάλασσα ήταν γεμάτη τσούχτρες στην παραλία του Κιάτου- Κ.Διμηνιού


Ανήμερα των Θεοφανίων είχε πολύ καλό καιρό και στην Κορινθία. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και ο ήλιος ήταν σύμμαχος για τους κολυμβητές που θα έπιαναν τον Σταυρό κατά τον αγιασμό των υδάτων....

Όμως την ημέρα των Θεοφανίων στην θαλάσσια περιοχή του Κιάτου- Κ. Διμηνιού υπήρχαν αμέτρητες τσούχτρες!!! Κάποιοι χειμερινοί κολυμβητές που ήθελαν να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα το ανέβαλλαν καθώς οι τσούχτρες βρίσκονταν εκεί …που σκάει το κύμα.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και οι τσούχτρες εξακολουθούν να υπάρχουν. Ότι συνέβη δηλαδή και τον χειμώνα του 2017 και όλοι είδαν τι συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι.

Μήπως αυτή η εικόνα με τις τσούχτρες που παρατηρείται στην θαλάσσια περιοχή της Κορινθίας είναι ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει και φέτος το καλοκαίρι; Θα δείξει; Η ουσία πάντως είναι ότι μέχρι και τώρα, στην καρδιά του χειμώνα, οι τσούχτρες μπορεί να εξαφανίζονται για κάποιο μικρό διάστημα …αλλά κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους!

ΣΣ. Αν οι τσούχτρες κάνουν την εμφάνισή τους και φέτος το καλοκαίρι δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ποιος θα είναι ο αντίκτυπος στους επιχειρηματίες της παραλιακής ζώνης της Κορινθίας και πόσο θα επηρεαστεί ο τουρισμός!

ΠΗΓΗ-Korinthiannews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »