Γειά σου Γιάννη Τσαμαντά.
Η ανατροπές  στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορινθίας ξεπέρασαν κάθε όριο. Πρόεδρος εξελέγη ο τρίτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, Παναγιώτης Πιτσάκης, αφού ο Σωτήρης Σπιλιωτακάρας και ο Δημήτρης Ραψωματιώτης, δεν ψήφισαν τον εαυτό τους!...Για να θυμηθούμε τι είχε γίνει, στις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου: είχαμε πέντε υποψήφιους προέδρους. Οι σταυροί που έλαβαν με τα ποσοστά του κάθε υποψηφίου είχαν ως εξής:

«474 ψήφοι ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ 25%
454 ψήφοι ΜΟΥΡΙΚΗΣ 24%
371 ψήφοι ΠΙΤΣΑΚΗΣ 20%
302 ψήφοι ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΑΡΑΣ 16 %
292 ψήφοι ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ 15%

Οι έδρες που πήραν οι υποψήφιοι είναι:
ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ  5
ΜΟΥΡΙΚΗΣ   5
ΠΙΤΣΑΚΗΣ    4
ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΑΡΑΣ 4
ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ 3

Οι τρεις τελευταίοι, αποφάσισαν να γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την επιθυμία των επαγγελματιών του νομού και να συμμαχήσουν ώστε να κερδίσουν την προεδρία. Έτσι εχθές τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής.

Τα αποτελέσματα  της ψηφοφορίας  έχουν ως εξής:
Παναγιώτης  Πιτσάκης      11
Παναγιώτης Λουζιώτης      5
Σωτήρης Μουρίκης             5
Σωτήρης Σπιλιωτακάρας    0
Δημήτρης Ραψωματιώτης   0


Εδώ πρέπει να γίνουν κάποιες παρατηρήσεις. Ο Σωτήρης Μουρίκης έπραξε αυτό που επέβαλε το συμφέρον του και το συμφέρον του συνδυασμού του, και σχεδόν μπράβο του!  Το αστείο είναι ότι οι άλλοι δυο υποψήφιοι πρόεδροι, ο Σωτήρης Σπιλιωτακάρας και ο Δημήτρης Ραψωματιώτης, δεν ψήφισαν τον εαυτό τους! Τέτοια κατορθώματα συμβαίνουν σπανιότατα! Και για να θυμηθούν οι παλαιότεροι ακόμα και ο αείμνηστος Γιάννης Τσαμαντάς, ψήφιζε τον εαυτό του!
πηγή parakato.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »