Βοηθήστε στην ανακαίνιση μιας πτέρυγας του Ασύλου Ανιάτων με ένα sms


Το Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων ενεργοποιούν την Υπηρεσία Προσφέρω με στόχο την ανακαίνιση μιας πτέρυγας του νοσηλευτηρίου της Κυψέλης, σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές ΑΜΕΑ...
Στέλνοντας SMS σας με την λέξη ΑΜΕΑ στο 54234 στις παρακάτω ημερομηνίες (με χρέωση 1,24 €/sms) :

από τις 15 έως και τις 21 Δεκεμβρίου 2017

Tα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν αποκλειστικά για την ανακαίνιση της μιας πτέρυγας του νοσηλευτηρίου. Η διαδικασία συλλογής οικονομικής βοήθειας είναι απολύτως διαφανής και ελέγχεται πλήρως τόσο από την Περιφέρεια Αττικής όσο και από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στις εγκαταστάσεις του Ασύλου Ανιάτων στην οδό Αγίας Ζώνης 39 στην Κυψέλη, από το 1893 μέχρι σήμερα, έχουν ζήσει για όλη την ενήλικη ζωή τους πάνω από 8.000 συνάνθρωποί μας με χρόνιες νευρολογικές παθήσεις που τους καθιστούν ανίκανους να αυτοεξυπηρετηθούν.

Το Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων (από το 1972 μέχρι σήμερα), τους παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες συντήρησης, διαβίωσης και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με εξειδικευμένο προσωπικό.

Δυστυχώς, όμως, τα τελευταία χρόνια αντί να καλύπτουν με τα έσοδά τους τις ανάγκες των περιθαλπομένων αναγκαζόνται να καλύπτουμε πρωτίστως τις φορολογικές υποχρεώσεις σε ΕΝΦΙΑ και φορολογία εισοδήματος.

Το νοσηλευτήριο, το οποίο αυτή την στιγμή φιλοξενεί 180 περιθαλπόμενους, αποτελείται από συνολικά 6 πτέρυγες συνολικής δυναμικότητας 400 κλινών. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, λόγω οικονομικών προβλημάτων λειτουργούν μόνο οι 3 πτέρυγες και ο στόχος είναι να ανακαινιστεί μια από τις μη λειτουργικές πτέρυγες προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ξανά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »