Κόρινθος:Η Landis+Gyr Ελλάς γιόρτασε τη συμπλήρωση 45 χρόνων λειτουργίας της


Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της στην Κόρινθο, η Landis+Gyr Ελλάς γιόρτασε τη συμπλήρωση 45 χρόνων λειτουργίας της, διεθνών προδιαγραφών, παραγωγικής της μονάδας στην Κόρινθο....

Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε σε μία ζεστή ατμόσφαιρα με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων της εταιρείας και με την παρουσία του Προέδρου του Ομίλου Landis+Gyr, κ. Andreas Umbach.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην ομιλία του προς τους υπαλλήλους της Landis+Gyr στην Ελλάδα, ο κ. Umbach υπογράμμισε το γεγονός ότι η Landis+Gyr, παρά την οικονομική κρίση, παρέμεινε προσηλωμένη και υλοποίησε με επιτυχία το επενδυτικό πρόγραμμα του Ομίλου στην Ελλάδα.

Κατά την εκδήλωση εορτασμού των 45 χρόνων της παρουσίας της Landis+Gyr στην Ελλάδα, έγινε αναφορά στην ολοκλήρωση του κύκλου ζωής του παραδοσιακού ηλεκτρομηχανικού μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας στον οποίο στηρίχθηκε η έναρξη της επιτυχημένης πορείας της Landis+Gyr στην Ελλάδα το 1972. Τονίσθηκε επίσης το πρόγραμμα περαιτέρω επενδύσεων για την παραγωγή νέων έξυπνων ηλεκτρονικών μετρητών και τη συνεχή ανάπτυξη του εργοστασίου.


ΠΗΓΗ-capital.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »