Η τεχνογνωσία της Πελοποννήσου επί των κωνωποειδών… μεταδίδεται σε όλη τη χώρα!


Είμαστε υπερήφανοι γιατί το πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την καταπολέμηση των κωνωποειδών έχει μετατραπεί σε μια ολοκληρωμένη πολιτική για τα ζητήματα δημόσιας υγείας σε όλη τη χώρα»...

... δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο του έργου «Ανάπτυξη μηχανισμού ταχείας αντίδρασης και καταπολέμησης εντόμων διαβιβαστών και δημιουργία δομής ελέγχου, επιτήρησης και επαγρύπνησης των νόσων που προκύπτουν από έντομα διαβιβαστές» για την τριετία 2018-2020.
Το καινούργιο πρόγραμμα της Περιφέρειας, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, περιλαμβάνει πολλαπλές δράσεις για τα ζητήματα δημόσιας υγείας και στηρίζεται κυρίως στην τεχνογνωσία και την εμπειρία της περιφερειακής αρχής και των υπηρεσιών της. «Αυτή την εμπειρία και την τεχνογνωσία την έχουμε μεταδώσει σε όλες τις άλλες περιφέρειες της χώρας και στο Υπουργείο Υγείας» πρόσθεσε ο κ. Τατούλης και σημείωσε ότι το πρόγραμμα της Περιφέρειας έχει εγκριθεί από την Κυβέρνηση.
Συμπέρασμα: Άμα αποκτάς εμπεριστατωμένη εξειδίκευση σε ένα αντικείμενο, αυτό μπορεί να φανεί χρήσιμο, όχι μόνο στον τόπο που δραστηριοποιείσαι, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα. Πως είναι όταν ένας εφευρέτης βρίσκει κάτι χρήσιμο για όλη την κοινωνία και την ανθρωπότητα εν γένει; Κάτι τέτοιο. Στην προκειμένη περίπτωση, περί κωνωποκτονίας ο λόγος….

ΠΗΓΗ-moriasnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »