Σε απεργιακό κλοιό δημόσιος και ιδιωτικός τομέας την Πέμπτη


Σε ανακοίνωση της η ΓΣΕΕ μιλά για αδιέξοδες και ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές που έχουν «στραγγαλίσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία...
Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν τα συνδικάτα την ερχόμενη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στα μέτρα που περιλαμβάνει ο νέος Προϋπολογισμός .

Σε ανακοίνωση της η ΓΣΕΕ μιλά για αδιέξοδες και ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές που έχουν «στραγγαλίσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και προειδοποιεί ότι θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της στο πλαίσιο της Πανεθνικής δράσης που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα, σε συντονισμό με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας.

«Το Τερματίσατε» λέει η ΓΣΕΕ και καλεί σε απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11.πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 14 Δεκεμβρίου και κάνει λόγο για κυβερνητικές πολιτικές που έχουν «στραγγαλίσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. «Όσο συνεχίζονται οι ίδιες καταστροφικές και μνημονιακές πολιτικές, τόσο θα συνεχίζεται ο αγώνας, με κάθε μέσο και τρόπο» καταλήγει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »