Εντυπωσιακό βίντεο: Ο Άγιος Βασίλης πέταξε με το έλκηθρό του πάνω από την Ακρόπολη


Προχθές βράδυ ο Άγιος Βασίλης πέρασε με το έλκηθρο του πάνω από την Αθήνα...

Συγκεκριμένα στις 22:00 το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων πέταξε πάνω από την αρχαία αγορά και την Ακρόπολη.

Δείτε το βίντεο που δείχνει τον Αγιο με το έλκηθρο και τους ταράνδους του.
Ο αφηγητής λέει χαρακτηριστικά: «Ο Άγιος Βασίλης περνάει πάνω από την πόλη της Αθήνας. Πάνω από την Ακρόπολη τα πιο ιερά μνημεία της οποίας ήταν αφιερωμένα στη θεά της σοφίας, την Αθηνά. Η Αθήνα, είναι η πατρίδα της φιλοσοφίας και η πόλη που αποτέλεσε τη βάση του δυτικού πολιτισμού. Εδώ και 7.000 χρόνια η Αθήνα κατοικείται συνεχώς, παραμένει μια μεγαλούπολη με ζωή ενώ η Ακρόπολη στέκει όρθια»:

Το ταξίδι του Άγιου Βασίλη ακολουθεί η αεροπορική ασφάλεια των ΗΠΑ και του Καναδά (NORAD).

Ο Άι Βασίλης απογειώθηκε με το έλκηθρο του από τον Βόρειο Πόλο, χθες στις 13:00 ώρα Ελλάδος, πετώντας πάνω από την Υφήλιο και γύρω στις 15:00 πλησίασε τη Νέα Ζηλανδία.


Σύμφωνα με το Norad, αναμένεται να διανείμει 1,57 δισεκατομμύρια δώρα. Η υπηρεσία αεράμυνας των ΗΠΑ και του Καναδά (NORAD) έφτιαξε έναν ιστότοπο (www.noradsanta.org) όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εντοπίσουν σε πραγματικό χρόνο το στίγμα του Άγιου Βασίλη, σε μία από τις 8 γλώσσες που διατίθενται, όπως επίσης και μια τηλεφωνική γραμμή που αναμένεται να λάβει έως και 140.000 τηλεφωνήματα εντός της ημέρας. Επιπλέον έναν λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, το @NoradSanta.

Να σημειωθεί πως η παράδοση αυτή χρονολογείται από το 1955.ΠΗΓΗ-The Caller.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »