Κώστας Δημητρόπουλος - Το ισχυρό χαρτί του συνδυασμού "Επιχειρηματική Ανάπτυξη" του Παναγιώτη Λουζιώτη


O Κώστας Δημητρόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων - Το ισχυρό χαρτί του συνδυασμού "Επιχειρηματική Ανάπτυξη" του Παναγιώτη Λουζιώτη στο τμήμα υπηρεσιών...

"Ο Συνδυασμός Μας «επιχειρηματική Ανάπτυξη» για το Επιμελητήριο Κορινθίας και τις επιχειρήσεις της Κορίνθιας είναι ακομμάτιστος.

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται από νέους ανθρώπους, ανθρώπους της αγοράς, ανθρώπους με εμπειρίες, ανθρώπους πρόθυμους να βάζουν το «Εμείς» πάνω από το «Εγώ» και να σκοπεύουν να εργαστούν για το καλό των πολλών, να προτείνουν λύσεις να καταθέσουν ιδέες και να αγωνιστούν ανιδιοτελώς για την ανάπτυξη του επιμελητηρίου.

Είμαι γέννημα θρέμμα Κορίνθιος... με ρίζες από τα χωριά της "ΤΕΝΕΑΣ"...!!!

Μαθήτευσα σε όλες τις σχολικές βαθμίδες στην πόλη της Κορίνθου.

Δραστηριοποιούμαι 15 χρόνια και πλέον στην πόλη μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή (περιφέρεια) του δήμου μας , επαγγελματικά ως "Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων & Εκμετάλλευσης Ακινήτων", επιχειρηματικά στον " Κατασκευαστικό " τομέα , καθώς και στην "Καλλιέργεια - Παραγωγή παρθένου Ελαιολάδου"..!!!

Γνωρίζω τον τόπο μου πιθαμή προς πιθαμή , οπότε πολύ καλά που θα μπορούσε να πλεονεκτεί βάσει των φυσικών ομορφιών του και της γεωστρατηγικής του θέσης αλλά και λόγω της μακραίωνης ιστορικής του διαδρομής ..!!!


ΠΗΓΗ-Korinthostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »