Σοκ με μεγάλη επιχείρηση στην Κορινθία. Αναστέλλει τις εργασίες της και μένουν άνεργοι 55 εργαζόμενοι


Μία ακόμα επιχείρηση του νομού Κορινθίας φαίνεται να περνά πολύ δύσκολες ώρες. Η διοίκηση της εταιρείας κάλεσε τους εργαζόμενους να συζητήσουν το μέλλον τους! Προφανώς και η συζήτηση δεν θα αφορά νέες προσλήψεις και νέες επενδύσεις...

Παρότι η Sulfur έδειχνε ότι θα καταφέρει να ξεφύγει από τη γενικότερη κρίση του θυγατρική Ομίλου Μπερτζελετου. Ο όμιλος εταιρειών Δημ. Θ. Μπερτζελέτος & ΑΦΟΙ Α.Ε. ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1893 και έχει στην ιδιοκτησία του σημαντικό αριθμό εταιρειών. Οι εταιρίες που ανήκουν στον όμιλο, όπως αναφέρεται στον διαδικτυακό τόπο του ομίλου είναι η Κρεντίν Ελλάς, η Μόρφατ, το Ελληνικόν Άλας, ΙΝΤΕΡΕΞΠΟΡΤ και η SULPHUR HELLAS.

Είμαστε περίεργοι να δούμε ως πότε θα συνεχιστεί το παραμύθι που πουλάνε οι Βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, η αξιότιμη κυρία Μαρία Θελερίτη, και οι κύριοι Γιώργος τσόγκας και Γιώργος Ψυχογιός που μηλάνε για ανάπτυξη και νέες μεγάλες επιτυχίες της πρώτης φοράς αριστεράς.


Καλό το σανό και η προπαγάνδα αλλά το γεγονός είναι ότι οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία πίσω από την άλλη λόγω της αβάσταχτης φορολογίας. Και δεν μπορεί να πει κάποιος ότι οι φόροι που πληρώνουν πολίτες και επιχειρήσεις πιάνουν τόπο. Τα λεφτά γίνονται αργομισθίες των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε το κόστος του πολιτικού γραφείου του κ. Δραγασάκη είναι το πιο δαπανηρό, με έξοδα 597.000 ευρώ. «Ασημένιο μετάλλιο» στη λίστα παίρνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος με έξοδα πολιτικού γραφείου 530.000 ευρώ.

Την πρώτη τριάδα κλείνει ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, για του οποίου το πολιτικό γραφείο χρειάζονται 465.000 ευρώ, ενώ τη «μαγική» πεντάδα, συμπληρώνουν ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, με 420.000 ευρώ και τελευταίος με το όχι και τόσο αμελητέο ποσό των 383.000 ευρώ, είναι ο κ. Δημήτρης Λιάκος, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »