Η ΑΕΚ και το ΑΕΚ1924.gr εκπέμπουν SOS για τα «Παιδικά Χωριά»

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τους μικρούς ήρωες της ζωής στο ντέρμπι της 10ης Δεκεμβρίου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΣΦΠ, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ...

Η πρώτη «μικρή» κοινωνία της ζωής μας είναι η οικογένεια μας. Η δεύτερη το σχολείο, στη συνέχεια η ομάδας μας κ.οκ. Όμως για κάποια παιδιά, η πρώτη τους οικογένεια δεν ήταν το σπίτι τους. Κάποια από αυτά έμειναν μόνα τους χωρίς τη μητρική και την πατρική αγκαλιά. Για αυτά τα παιδιά, οικογένεια τους γίνονται τα «Παιδικά Χωριά SOS».

Το AEK1924.gr με τη συμπαράσταση της ΚΑΕ ΑΕΚ, σύσσωμης της ΑΕΚ, της ARETE EUROPE της εταιρίας iDrone και του polykatastima.net, διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση, ανοίγοντας την αγκαλιά του στον κόσμο, ο οποίος με τη σειρά του μπορεί να προσφέρει στους μικρούς ήρωες της ζωής, βοηθώντας τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, από τις 16:00, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, συγκεντρώνουμε κάθε είδους τρόφιμα που δεν χρειάζονται άμεσα ψυγείο (λάδι, γάλα εβαπορέ, μακαρόνια, ρύζι κλπ) και είδη καθαριότητας σπιτιού (σκόνη πλυντηρίου, χαρτί υγείας κλπ) για τα «Παιδικά Χωριά SOS».

Θα σας περιμένουμε 3 ώρες πριν από την έναρξη (19:00) της αναμέτρησης, μέχρι και το ημίχρονο, δίπλα από το κυλικείο της Θύρας 3, απέναντι από τα επίσημα του ΟΑΚΑ (πρόσβαση και από τις Θύρες 7-27-29)!

Τα παιδιά που είναι μόνα τους, είναι ευθύνη όλων μας...

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: 5yearssos.aek1924.grΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »