Συγκινητική διάσωση κουταβιού στη Νέα Πέραμο - Η ΕΜΑΚ απέκτησε νέα μασκότ (βίντεο)

Μια νέα πανέμορφη μασκότ φαίνεται ότι απέκτησε η ΕΜΑΚ, οι άνδρες της οποίας μετά από δύσκολη προσπάθεια κατόρθωσαν να διασώσουν ένα κουτάβι που είχε παγιδευτεί σε σωλήνα...

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη το μεσημέρι σε προαύλιο εταιρείας στην περιοχή Λουτρόπυργος στη Νέα Πέραμο. Το κουταβάκι παίζοντας έξω από τη φωλιά του έπεσε μέσα σε κατακόρυφη σωλήνα και σφηνώθηκε σε μεγάλο βάθος. Οι ιδιοκτήτες κάλεσαν αμέσως την Πυροσβεστική και στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με 8 διασώστες.

Το κλάμα του μόλις ενός μήνα κουταβιού, ράτσας Καυκάσου, σπάραξε την καρδιά των διασωστών της ΕΜΑΚ, οι οποίοι έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του. Μάλιστα επιστράτευσαν ακόμα και εκσκαφέα για ν΄ανοίξουν λάκκο μήκους 4 μέτρων και βάθους 4,50.

Τελικά, δύο πυροσβέστες της 1ης ΕΜΑΚ, μετά από 6 ώρες επιχείρησης καταφέρνουν να σώσουν το νεογέννητο κουταβάκι. Χαρούμενοι οι δύο διασώστες δίνουν τα χέρια, ενώ το σκυλάκι μόλις το βγάζουν στην επιφάνεια γρήγορα τα ξεχνάει την ταλαιπωρία του και αρχίζει το παιχνίδι.

Τελικά, το κουτάβι βαφτίστηκε και πήρε το όνομα… ΕΜΑΚ!

(πηγή βίντεο: iefimerida.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »