Παρασκευόπουλος: Έχει δίκιο ο κ. Μητσοτάκης – Να καταργηθεί ο νόμος (βίντεο)


Στο κανάλι της Βουλής φιλοξενήθηκε χθες ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε πως ο νόμος του για την αποφυλάκιση έχει έκτακτο χαρακτήρα και έχει έρθει η στιγμή να καταργηθεί...

Στο κανάλι της Βουλής φιλοξενήθηκε σήμερα ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε πως ο νόμος του για την αποφυλάκιση έχει έκτακτο χαρακτήρα και έχει έρθει η στιγμή να καταργηθεί.

Συγκεκριμένα ο κ. Παρασκευόπουλος αναφερόμενος στο νόμο σημείωσε: «Θα σας φανεί περίεργο αλλά ο κ. Μητσοτάκης έχει δίκιο. Ο όποιος νόμος Παρασκευόπουλου, ο αποσυμφορητικός νόμος -κακώς τον ονομάζουν νόμο Παρασκευόπουλου για να στιγματίζουν εμένα- αλλά ένας έκτακτος νόμος ο οποίος οφείλεται σε έκτακτες συνθήκες συμφόρησης δεν έχει λόγο ύπαρξης παγίως».

Ο κ. Παρασκευόπουλος τόνισε επίσης πως ο συγκεκριμένος έκτακτος νόμος θα πρέπει να αντικατασταθεί από νέου τύπου διατάξεις για τις ποινές αλλά και για τις προϋποθέσεις αποφυλάκισης και σημείωσε πως θα υπάρξουν άμεσα αλλαγές τόσο στον Σωφρονιστικό όσο και Ποινικό Κώδικα που θα οδηγούν σε μία καλύτερη κατάσταση στις φυλακές.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως τον περασμένο Σεπτέμβριο η κυβέρνηση έδωσε νέα ετήσια παράταση στον συγκεκριμένο νόμο.
ΠΗΓΗ-skai.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »