Κεντροαριστερά: Συγκέντρωση χρημάτων στα εκλογικά τμήματα υπέρ των πληγέντων από την κακοκαιρία


Την πρόταση των δυο υποψηφίων, Φώφης Γεννηματά και Νίκου Ανδρουλάκη, να συγκεντρωθούν σε κάθε εκλογικό τμήμα με ευθύνη των εκπροσώπων τους δωρεές σε χρήμα υπέρ των πληγέντων από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική, αποδέχθηκε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς...

Η Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε την Παρασκευή, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους τους εθελοντές, προέδρους και μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την περασμένη Κυριακή για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή κάλεσε τους 210.000 πολίτες μας που ψήφισαν στον πρώτο γύρο να προσέλθουν πάλι στις κάλπες την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου.

Σε ανακοίνωσή της, σημείωσε ότι η ψηφοφορία την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, ότι μπορούν οι πολίτες να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν, ότι δεν θα καταβάλουν καμιά εισφορά και ότι η διαδικασία αναμένεται να είναι ταχύτερη απ’ ότι ήταν στον πρώτο γύρο, διότι δεν θα χρειασθεί να συμπληρώσουν αίτηση/δήλωση.

Σε ό,τι αφορά την ένσταση που υποβλήθηκε για την ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής στο Τρίκερι Μαγνησίας, η Επιτροπή διαπίστωσε ότι, με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής, κανένας από τους 109 εκλογείς δεν συμπλήρωσε την προβλεπόμενη αίτηση/δήλωση. Κατόπιν αυτού, για να διασφαλισθεί η τήρηση των διαδικασιών στον δεύτερο γύρο, η Επιτροπή ανέθεσε σε μέλος της να εποπτεύσει επί τόπου την εκλογική διαδικασία.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »