Μητσοτάκης από Μάνδρα: Χωρίς γραφειοκρατία να πάρουν άμεσα οι πληγέντες το βοήθημα (βίντεο)


Υπάρχουν ευθύνες για τα αντιπλημμυρικά έργα και είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα τα ως ελάχιστη ανταπόδοση σε μια περιοχή με μεγάλα προβλήματα, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας...

Χωρίς γραφειοκρατία και το συντομότερο δυνατόν να πάρουν το οικονομικό βοήθημα οι κάτοικοι της Μάνδρας που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες της 15ης Νοεμβρίου, ζήτησε από την περιοχή όπου βρέθηκε σήμερα για δεύτερη φορά μετά την καταστροφή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κύριος Μητσοτάκης συναντήθηκε με την δήμαρχο Μάνδρας Γιάννα Κριεκούκη και πολίτες και αμέσως μετά στις δηλώσεις του δεσμεύτηκε προσωπικά, όπως τόνισε, να γίνουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή. «Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό της Μάνδρας που μετά από αυτή την πρωτοφανή καταστροφή, μετράει ακόμα τις πληγές της», είπε ο κύριος Μητσοτάκης και συνέχισε: «Το συντομότερο δυνατόν και χωρίς γραφειοκρατία, οι άνθρωποι που επλήγησαν να πάρουν άμεσα το βοήθημα. Και είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, για τα οποία υπάρχουν πόροι, μελέτες και ευθύνες, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε μια περιοχή με μεγάλα προβλήματα, ώστε να μην έχουμε ποτέ ξανά να διαχειριστούμε τέτοια καταστροφή».

Τέλος ο κύριος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους εθελοντές για την προσφορά τους στην περιοχή και υπενθύμισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει θέσει από την πρώτη στιγμή τους εθελοντές και το δυναμικό της στην διάθεση της δημάρχου.

Από σήμερα στη Μάνδρα οι πληγέντες καταθέτουν αιτήσεις προκειμένου να πάρουν την άμεση οικονομική βοήθεια από το κράτος.
Protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »