Τα φρεάτια και τα ρέματα


Και ξαφνικά, δυστυχώς, πάλι, μία από τα ίδια. Συμπολίτες μας χάθηκαν από τη ζωή λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών γιατί για μία ακόμη φορά τα ρέματα ήταν μπαζωμένα...
Και σε αυτή την νεροποντή έστω και την ακραία όπως την χαρακτηρίζει η κυρία Καφαντάρη λόγω κλιματικής αλλαγής, χάσαμε συνανθρώπους μας γιατί δυστυχώς το κράτος αυτό εδώ και πολλές δεκαετίες δεν μερίμνησε για τα αυτονόητα. Να κάνει δηλαδή έργα υποδομής να «ξεβουλώνει» φρεάτια να μην μπαζώνει ρέματα και να κάνει τα στοιχειώδη προκειμένου οι πολίτες σε τούτη εδώ την χώρα στοιχειωδώς να μην κινδυνεύουν με την πρώτη βροχή.

Οι καταγγελίες είναι πολλές για την περιοχή της Μάνδρας που χάθηκαν τόσες ζωές. Θα πρέπει η έρευνα που ανακοινώθηκε από την Δικαιοσύνη να γίνει σε βάθος, γιατί δεν πρέπει να ξανά θρηνήσουμε αθώα θύματα από μια βροχή που λόγω των «μπαζομένων» ρεμάτων έφεραν τόση μεγάλη δυστυχία , πόνο αλλά και οργή συνάμα.

Τόσα χρόνια λέμε τα ίδια και τα ίδια, μονότονα οι υπεύθυνοι επαναλαμβάνουν δίχως κόπο πως κάνουν ότι είναι για το καλό μας. Τόσο καλό, άλλο πια δεν θέλουμε ειλικρινά.

Γράφει ο Βαγγέλης Γιακουμής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »