«Κίνημα Αλλαγής»: Αυτό είναι το όνομα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς-Τι είπαν Γεννηματά- Θεοδωράκης


Συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού και συνυποψήφιό της στις εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Σταύρο Θεοδωράκη είχε σήμερα το πρωί στη Βουλή, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά...

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης Γεννηματά- Θεοδωράκη τέθηκε επί τάπητος το όνομα της νέας Παράταξης, με τους δυο πολιτικούς αρχηγούς να συμφωνούν στο όνομα "Κίνημα Αλλαγής", ένα όνομα που θα τεθεί σε διαβούλευση και με τους υπόλοιπους. Μάλιστα, υπό την «αιγίδα» του "Κινήματος Αλλαγής" θα λειτουργούν ΔΗΣΥ, Ποτάμι και όλα τα κόμματα και οι κινήσεις του χώρου.

Παράλληλα, όπως συμφωνήθηκε, αρχές της Άνοιξης αναμένεται να γίνει το συνέδριο της νέας Παράταξης. «Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε αποτελεσματικά ώστε να ανταποκριθούμε στην καθαρή εντολή των πολιτών για ενότητα, αλλαγή πολιτικών συσχετισμών και προοδευτική διακυβέρνηση» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Είμαστε αποφασισμένοι να γεννήσουμε κάτι νέο» τόνισε από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών, που ξεκίνησε σήμερα η κα Γεννηματά, θα συνεχιστεί αύριο με τη συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και θα κλείσει αυτή τη βδομάδα, με την συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη, την Παρασκευή.

Το τετ α τετ Γεννηματά- Θεοδωράκη, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ήρθε ως συνέχεια της ενωτικής εικόνας που έδειξαν οι δυο κοινοβουλευτικές ομάδες Ποταμιού και ΔΗΣΥ στη Βουλή, στη συζήτηση για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία και την υπόθεση Καμμένου.

Εξάλλου, αν υπήρξε μια σημαντική αποκάλυψη κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ήταν μόνον αυτή της ΔΗΣΥ (και του Ποταμιού, βεβαίως) με τη δημοσιοποίηση των εγγράφων που κακήν-κακώς επιχείρησε η κυβέρνηση να κρύψει από το φως της δημοσιότητας.

Ας μην ξεχνάμε ότι χθες ήταν εκ των πραγμάτων η πρόβα τζεναράλε εντός βουλής για τον υπό συγκρότηση νέο φορέα της κεντροαριστεράς μετά την εκλογή της Φώφης Γεννηματά στην ηγεσία και όπως αποδείχθηκε η πρόβα στέφθηκε με επιτυχία!

The Caller.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »