Ευρωπαϊκός Τύπος: «Σκάνδαλο στην Ελλάδα! Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό!»

Ο ευρωπαϊκός Τύπος έχει ξεκινήσει να μεταδίδει την είδηση ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης παραπέμπεται σε δίκη..
και δύο μεγάλες εφημερίδες από Ισπανία και Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών.
Η μαδριλένικη AS έχει τίτλο: «Σκάνδαλο στην Ελλάδα! Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό».

Στο κείμενο της ισπανικής εφημερίδας αναφέρεται ότι «ο Ολυμπιακός μπορεί να καταλήξει στη δεύτερη κατηγορία ή και ακόμη πιο κάτω εξ αιτίας του σκανδάλου των στημένων αγώνων.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορείται για στήσιμο δύο ποδοσφαιρικών αγώνων, το Ολυμπιακός - Βέροια τον Ιανουάριο του 2013 και το Ολυμπιακός - Ατρόμητος τον Φεβρουάριο του 2015».


Από την πλευρά της η μεγάλη αθλητική πορτογαλική εφημερίδα A Bola τονίζει: «Ξέσπασε σκάνδαλο στην Ελλάδα! Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό». Στο κείμενό της η A Bola αναφέρει:

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, κατηγορείται από την ελληνική δικαιοσύνη για συμμετοχή σε ένα σχήμα που έστηνε παιχνίδια και ο ιστορικός αθηναϊκός σύλλογος κινδυνεύει με υποβιβασμό στις μικρές κατηγορίες. Τα παιχνίδια που βρίσκονται στο στόχαστρο είναι το ματς με τη Βέροια τον Ιανουάριο του 2013 και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο τον Φεβρουάριο του 2015, ενώ μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, υπάρχουν άλλα 27 άτομα που κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα».

Πηγή : sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »