ΝΔ για την ψηφοφορία στην Κεντροαριστερά: Οι πολίτες θέλουν εκλογές για να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ


«Οι πολίτες αξιοποιούν πια κάθε ευκαιρία που τους δίνεται για να διατρανώσουν την επιθυμία τους να απομακρυνθούν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος το ταχύτερον δυνατόν από την εξουσία», σχολιάζουν γαλάζιοι αξιωματούχοι...

Η βούληση των πολιτών για να στηθούν εθνικές κάλπες το νωρίτερο δυνατόν ώστε να απομακρυνθούν από την εξουσία οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θεωρούν στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι ήταν η αποφασιστική δύναμη πίσω από την αυξημένη συμμετοχή των ψηφοφόρων στις κάλπες για την εκλογή αρχηγού στον νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Στην Πειραιώς αξιολογούν την αυξημένη προσέλευση στις κάλπες ως αξιοσημείωτο γεγονός. Και γι' αυτό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις έγινε γνωστό ότι οι ψηφίσαντες ξεπέρασαν τις 210 χιλιάδες, έσπευσε να χαιρετίσει την υψηλή συμμετοχή στην ψηφοφορία.

«Χαίρομαι ειλικρινά που τόσοι πολίτες ψήφισαν στις εκλογές για το νέο φορέα», έγραψε σε ανάρτηση στο Twitter. «Οι ανοιχτές συμμετοχικές διαδικασίες είναι οξυγόνο για τη δημοκρατία», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

ΠΗΓΗ-Protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »