Βίντεο - φρίκη: Οδηγός στην Αχαΐα σέρνει με το αγροτικό του σκύλο


Τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε το ζώο κατέγραψε ιδιώτης με το κινητό του τηλέφωνο στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μεγάλου Σπηλαίου - Καλάβρυτα...

Συγκλονίζει η εικόνα κακοποίησης σκύλου που μεταφέρεται δεμένος από την καρότσα αγροτικού οχήματος το οποίο είναι εν κινήσει, στην ορεινή Αχαΐα.

Τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε το ζώο κατέγραψε ιδιώτης με το κινητό του τηλέφωνο στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μεγάλου Σπηλαίου - Καλάβρυτα.

Όπως φαίνεται το ζώο σύρεται δεμένο στο δρόμο, από τον οδηγό του αυτοκινήτου, που άγνωστο γιατί έχει υποβάλει σε αυτό το φρικτό βασανιστήριο το τετράποδο.

Μάλιστα διερχόμενος οδηγός τον ακινητοποίησε ενημερώνοντάς τον πως θα τον καταγγείλει στις αρχές. Εκείνος όμως σύμφωνα με πληροφορίες, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία, μπήκε και πάλι στο αυτοκίνητό του και συνέχισε την πορεία του, έχοντας ακόμα τον σκύλο δεμένο.

Εκπρόσωπος τοπικού φιλοζωϊκού συλλόγου δήλωσε ότι έγινε και καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία συμβάλλει στις έρευνες.

Δείτε το βίντεο του tempo24

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »