Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς από τον Π.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και τον Άρη Βοχαικού(εικόνα)


Με μια πρωτοβουλία που τους τιμά ιδιαίτερα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχατίου ‘Μέγας Αλέξανδρος’ σε συνεργασία με την Διοίκηση του ποδοσφαιρικού σωματείου του Άρη Βοχαικού, γίνονται αρωγοί στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας της Δυτικής Αττικής...

Συγκέντρωσαν ρουχισμό, τρόφιμα, νερό και άλλα εφόδια, προκειμένου να αποσταλούν το ταχύτερο δυνατό, στην Μάνδρα, την Νέα Πέραμο, την Ελευσίνα και τα Μέγαρα προς ανακούφιση των πληγέντων.
Ο Πρόεδρος της ομάδας Άρης Βοχαικού Θ. Κεφοκέρης μίλησε στο Μoriasnews τονίζοντας τα εξής: «Μάθαμε με λύπη ότι οι πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή της Αττικής στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου 2017, προκάλεσαν απώλειες ζωής και υλικές ζημιές. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους συγγενείς εκείνων που έχασαν τη ζωή τους και επιθυμούμε την ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε κάθε είδους βοήθεια. Τέλος, Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν πώς αυτό που ονομάζουμε ανθρωπιά είναι και παραμένει ένας από τους βασικούς πυλώνες στήριξης και προσφοράς».

ΠΗΓΗ-moriasnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »