Προσοχή ! Κλειστή η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου


H Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου έχει μετατραπεί σε ποτάμι, ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο 39ο χλμ., στο ύψος της Νέας Περάμου...
Προβλήματα παρουσιάζονται και στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς η κυκλοφορία διεξάγεται στο 32ο χλμ. μόνο από τη δεξιά λωρίδα, ενώ από το 33ο έως το 34ο χλμ. η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται μόνο από την αριστερή.

Λίγο αργότερα διεκόπη η κυκλοφορία στο 2ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας-Θήβας, στην περιοχή Αγία Σωτήρα Μάνδρας και στα δύο ρεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετά αυτοκίνητα στην Αγ. Σοφία Αχαΐας παραμένουν ακινητοποιημένα, ενώ η Πυροσβεστική έχει λάβει περισσότερες από 160 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, εγκλωβισμένους σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Κατά πληροφορίες, τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί, ενώ υπάρχουν και εγκλωβισμένοι οδηγοί, οι οποίοι καλούν σε βοήθεια.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με την Π.Υ., εντοπίζεται κυρίως στην περιοχή από τη Ν. Πέραμο έως τα Μέγαρα. Στις επιχειρήσεις συνδράμουν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις Ελευσίνας και Μεγάρων, ενώ σπεύδουν και τέσσερα επανδρωμένα οχήματα από την Αθήνα.

Κάτοικοι σε κατάσταση απόγνωσης καλούν διαρκώς την Πυροσβεστική ζητώντας βοήθεια, βλέποντας τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τους μεγάλους όγκους νερού.

Κάτοικος της Ν. Περάμου κατήγγειλε στο διαδίκτυο την προχειρότητα με την οποία γίνεται ο καθαρισμός των φρεατίων και ανέφερε χαρακτηριστικά:

Μπράβο σ’ εκείνους που καθαρίζουν τα φρεάτια όπως πρέπει, αλλά ένα μεγαλύτερο μπράβο σ’ εκείνους που κάποτε θεώρησαν ότι ο Μεγαλοδύναμος τοποθέτησε τα ρέματα σε σημεία που δεν τους εξυπηρετούσαν και τα έκλεισαν χωρίς να φροντίσουν για την απορρόφηση και απομάκρυνση των υδάτων... είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Έκκληση προς τους οδηγούς από την Πυροσβεστική

Έκκληση στους οδηγούς, εάν έχουν τη δυνατότητα, να μην κινούνται προς την περιοχή των Μεγάρων για τη δική τους ασφάλεια και τη διευκόλυνση των σωστικών συνεργείων απευθύνει η Πυροσβεστική λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

www.zougla.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »