Σοκ! Χρησιμοποιημένη σύριγγα στο κέντρο της Κορίνθου


Σοκ! Χρησιμοποιημένη σύριγγα στο κέντρο της ΚορίνθουΣτην καρδιά της πόλης της Κορίνθου  και αν δε ληφθούν άμεσα μέτρα η συνέχεια θα είναι δυσάρεστη για όλους...Συγκεκριμένα, στα δημοσιογραφικά γραφεία του morias news  έχουν γίνει προ καιρού καταγγελίες για σακούλες απορριμμάτων που άγνωστοι πετούν ή αφήνουν έξω από τους κάδους αλλά και σε κοινόχρηστους  χώρους με αποτέλεσμα την μετάδοση νοημάτων.
Σαν να μην έφτανε αυτό, στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Περιάνδρου εντοπίστηκε σύριγγα και μάλιστα χρησιμοποιημένη δίπλα από σκουπίδια που ξεχείλιζαν από τον κάδο. Εδώ έρχεται η εξής ερώτηση, εάν κάποιος περαστικός η κάποιο παιδί που παίζει ανέμελα, πατήσει την συγκεκριμένη σύριγγα τι θα γίνει; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για αυτό το περιστατικό; Άμεσα οι τοπικές αρχές πρέπει να βρουν τους δράστες των παραπάνω ενεργειών, ώστε να δοθεί ένα οριστικό τέλος. 
Η περιοχή πλέον αποτελεί πλέον μια υγειονομική «βόμβα» και  επιβάλλεται η παρέμβαση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας.
Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τον υγειονομικό κανονισμό για παρόμοια είδη οι σύριγγες η παρόμοια ιατρικά φιαλίδια πρέπει να μεταφέρονται με ειδικά οχήματα μέσα σε συγκεκριμένες συσκευασίες.

Γ.Μ.
πηγή http://moriasnews.gr/%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b3%ce%b3%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »